Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Προβάδισμα Βαμβίνη

Τα τελευταία νέα από την Ρηγίλλης μάλλον ευνοούν το Στέλιο Βαμβίνη γιατί φωτογραφίζουν χωρίς άλλο την υποψηφιότητα του στο νέο διευρυμένο Δήμο Πέλλας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος και μετά από σχετική συνεδρίαση, παρουσία του Αντώνη Σαμαρά και του υπεύθυνου Δημόσιας διοίκησης & τοπικής αυτοδιοίκησης Χρήστου Ζώη, αποφασίστηκε να δοθούν χρίσματα σε δήμους μεγαλύτερους των 20.000 κατοίκων και σε πρόσωπα που έχουν εμπειρία και παρουσία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Απόφαση που η ερμηνεία της παραπέμπει στον πρώην δήμαρχο Γιαννιτσών..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι η επιλογή στο συγκεκριμένο πρόσωπο θα βόλευε κατά πολύ τον νυν δήμαρχο καθώς θα του εξασφάλιζε άνετα μία ακόμη τετραετία στο τιμόνι του νέου Δήμου Πέλλας. Και αυτό γιατί ο πρώην δήμαρχος και φθαρμένο υλικό θεωρείτε αλλά και συμπάθειες ιδιαίτερες δεν έχει από τους γύρο δήμους που συνενώνονται με τα Γιαννιτσά από την εποχή ακόμα που ήταν δήμαρχος. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί ούτε καν μέλος της ΤΕΔΚ μετά την ήττα του στις δημοτικές.

Επωνυμος ! είπε...

H ηττα ηρθε μονο εξ αιτιας του "ανταρτη"
αλλιως ακομη Δημαρχος θα ηταν.

Ανώνυμος είπε...

Επώνυμε, το ξέρουμε ότι θα σε βόλευε να πάρει το χρίσμα ο Βαμβίνης γιατί έτσι μόνο θα παραμείνει ο Παπανικολάου στην διοίκηση και εσύ στην έμμισθη θέση σου. Ότι και αν λες ένα μόνο να ξέρεις. Δεν πείθεις.

Επωνυμος ! είπε...

αντε καλα, εσυ ξερεις καλυτερα...