Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Σας ευχαριστούμε

Η μεγάλη κίνηση που παρουσίασε το τελευταίο διήμερο ο διαδικτυακός τόπος του loudias.blogspot.com δείχνει ότι ανταποκρίνεται σε αυτό που ζητάτε. Δηλαδή να μαθαίνετε τα νέα γρήγορα και αξιόπιστα και να μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα την άποψή σας. Σε αυτό στοχεύουμε και ελπίζω με τη δική σας συμμετοχή να φτάσουμε ψηλά! Αλλωστε η αλήθεια πάντα επιβραβεύεται… Λοιπόν για να μη λέω πολλά ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλές υποσχέσεις για ενημέρωση που δεν θα βρείτε πουθενά γιατί εδώ θα βρείτε μόνο αποκλειστικότητες.
Η δημοσιογραφική ομάδα του Λουδία..

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση μόνο προς την δημοσιογραφική ομάδα. Με πια κριτήρια επιλέχτηκαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα όσον αφορά το γκάλοπ για τον υποψήφιο της ΝΔ; Να υποθέσω ότι ένας από αυτούς θα βόλευε τον κ. Παπανικολάου; Ή μήπως απουσιάζουν επιμελώς τα ονόματα κάποιων των οποίων δεν θα βόλευαν με τίποτα την παρούσα δημοτική αρχή;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ποιός θα μπορούσε να χτυπήσει καλύτερα τον Παπανικολάου ρε φίλε;

Ανώνυμος είπε...

Εάν απαντάς ως δημοσιογραφική ομάδα, τότε εσύ θα πρέπει να ξέρεις καλύτερα ως δημοσιογράφος. Εφόσον όμως θεωρείς ότι μόνο αυτοί οι τέσσερις έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσο δημοσιευμάτων (είτε έχει να κάνει με παραπολιτικές στήλες, είτε με δελτία τύπου), τότε ή δεν ξέρεις να κάνεις σωστά την δουλειά σου (άρα να αρχίσεις να ενημερώνεσαι τουλάχιστον από τον τύπο) ή εκτελείς διατεταγμένη δημοσιογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Να σε ενημερώσω επίσης ότι εσύ ο ίδιος σε αυτό το blog, ανάρτησες από τις πρώτες κιόλας μέρες τον ενδιαφέρον ενός 5ου προσώπου για να διεκδικήσει τον δήμο. Τελικά η μη αναφορά σου σε αυτό το άτομο δύο πράγματα μπορεί να σημαίνουν. Η΄ θεωρείς την υποψηφιότητά του πολύ ακίνδυνη σε σχέση με τους 4 άλλους, ή την θεωρείς πολύ επικίνδυνη και για αυτό προτιμάς να μην τον συμπεριλάβεις στο γκάλοπ.

Ανώνυμος είπε...

Pedia mi malonete o Samaras etimazi ekplixi. tha trivete ta matia sas.

loudiasg είπε...

Λοιπόν θα απαντήσω στον ανώνυμο που αναφέρεται στη δημοσσιογραφική μας ομάδα. Επειδή έδώ τα λέμε όλα και δεν κρύβουμε τιποτα καλό θα είνια να μας πεί ποιούς εννοεί. Κια για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για όασ γράφονται με την επωνυμία "Ανώνυμος". Εμείς πάντα υπογράοφυμε επώνυμα. Ευχαριστώ loudias.

Μαρία είπε...

Ουαί γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές... "Κύριοι με τα Χρίσματα..." πόσο βαθειά νυχτωμένοι είσαστε, ασχολείστε ακόμη με το ποιός θα πάρει τη στήριξη κάποιου κόμματος. Για να μην κουράζεστε λοιπόν σας ενημερώνουμε πως είμαστε στο 2010 και όχι στη δεκαετία του '80. Φτάνει πια "Κύριοι με τα Χρίσματα..." έτσι θα πάει αυτός ο τόπος μπροστά; δεν έχετε καταλάβει ότι τα πρόβατα ξύπνησαν; δεν μας ενδιαφέρει τι χρώμα είστε αλλά τι όραμα έχετε. Τα κόμματα που εσείς περιμένετε να σας βαφτίσουν, "Κύριοι με τα Χρίσματα...", έφτασαν τον τόπο εδώ που τον έφτασαν. Σταματήστε λοιπόν να ψάχνετε κάποιον να σας στηρίξει και βγείτε μπροστά, καθήστε και βρείτε ιδέες, λύσεις για βγουν τα Γιαννιτσά από την αφάνεια, δώστε πνοή σε αυτήν την πόλη. Και διώξτε επιτέλους την καραμέλα των αρμοδιοτήτων γιατί "Κύριοι με τα Χρίσματα..." ο κ.Ραγκούσης σας μετατρέπει σε Κυβερνήτες. Γράψτε λοιπόν τις ιδέες σας, το οραμά σας και ελάτε να μας το παρουσιάσετε "Κύριοι με τα Χρίσματα..." να κρίνουμε αν είναι καλό, και να ξέρετε αν το καταφέρετε τότε τα πράγματα θα είναι εύκολα για εσας. Αυτό που μετράει είναι η στήριξη του κόσμου και όχι του κόμματος. Αν πάλι θεωρείτε ότι όλα αυτά είναι γραφικά και λαϊκίστικα, τότε όταν θα πάρετε το χρίσμα και θα βγείτε στην Βενιζέλου αντί για ψήφους, "Κύριοι με τα Χρίσματα"... θα μαζέψετε "Πτύσματα"...

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα-πρώτα να πω ότι είμαι ο «άγνωστος» στον οποίο αναφέρετε η δημοσιογραφική ομάδα.
Δεύτερον να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με την Μαρία σε όλα όσα γράφει και προσυπογράφω τη κάθε της λέξη σχετικά με τα χρίσματα των κομμάτων (κυρίως των δύο μεγάλων). Μακάρι να υπάρχουν και άλλες τέτοιες φωνές που όταν θα έρθει η ώρα θα κλείσουν τα μάτια στα χρίσματα και θα ψηφίσουν με κριτήρια πέρα των κομματικών. Να σου πω μόνο Μαρία, ότι το συγκεκριμένο γκάλοπ, δεν δίνει χρίσμα, απλά υποτίθεται ότι μετράει δυναμική προσώπων (έστω και αν σκοπίμως απουσιάζουν κάποια σημαντικά πρόσωπα).
Τρίτων να αναφερθώ στην δημοσιογραφική ομάδα την οποία λέει ότι «πάντα υπογράφουν επώνυμα». Το «loudiasg» θεωρείτε επώνυμο; Εκτός και αν πήρε σάρκα και οστά το ποτάμι, απέκτησε νοημοσύνη και μπορεί να έχει πολιτική άποψη για τα τοπικά δρώμενα. Αν εσύ αυτό το θεωρείς «επώνυμο» τότε είναι τόσο επώνυμο, όσο είναι και το δικό μου το «ανώνυμο».
Και τέλος, αφού θέλεις να σου μιλήσω με ονόματα και για τον ποιον εννοώ ότι το όνομά του απουσιάζει από το συγκεκριμένο γκάλοπ, είναι το όνομα του Ηλία Πλιόγκα. Για να μην νομίζεις ότι έβγαλες και λαυράκι, σου λέω από μόνος μου ότι «ναι», είμαι υποστηριχτής του Πλιόγκα (και εγώ) και θεωρώ την υποψηφιότητά του εξίσου σοβαρή μιας και πρώτον έχει δηλώσει ενδιαφέρον επίσημα στον τύπο και δεύτερον είναι ένας που συμμετέχει ενεργά εδώ και δεκαετίες στην αυτοδιοίκηση. Εκτός και αν δεν θεωρείς εσύ σοβαρή την εκδήλωση ενδιαφέροντος κάποιου που σε τελική ανάλυση, έχει ήδη κατέβει μία φορά υποψήφιος δήμαρχος. Φυσικά και δεν μπορώ να θεωρηθώ αντικειμενικός ως προς το πρόσωπο του Πλιόγκα μιας και δηλώνω υποστηριχτής του, ωστόσο όμως μπορώ να καταγράψω γεγονότα. Και ένα από αυτά είναι η άρνησή σου να βάλεις το όνομά του στην λίστα με το γκάλοπ. Οι λόγοι είναι προφανείς.

Επωνυμος ! είπε...

o Πλιογκας καλα θα κανει να παει διακοπες αυτο το καλοκαιρι γιατι παρει δεν παρει χρίσμα, Δημαρχος δεν θα γινει ποτέ σ΄ αυτη την Πόλη.
Ακομα δεν το καταλαβε ?
ο κοσμος τον δουλευει πισω απο την πλάτη του...

Ανώνυμος είπε...

Όταν λες «κόσμος» να υποθέσω ότι εννοείς τον εαυτό σου; Γιατί μπορεί να δηλώνουμε όλοι ανώνυμοι εδώ μέσα, ωστόσο όμως εγώ που ανάρτησα το πιο προηγούμενο σχόλιο, τουλάχιστον δηλώνω υποστηριχτής του. Δεν μας λες και εσύ λοιπόν ποιον θεωρείς καταλληλότερο αντί να ασκείς μόνο κριτική; Ο Πλιόγκας είναι ο μόνος τουλάχιστον που όχι μόνο ζήτησε διαδικασίες εκλογής από την βάση, αλλά είπε επίσης ότι αυτοί που θα συμμετάσχουν θα δεσμευτούν ότι στην περίπτωση που δεν επιλεγούν, θα μπουν στο ψηφοδέλτιο ως απλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Αν αυτή η θέση δεν είναι καθαρή, έντιμη και ενωτική, τότε πια είναι; Αυτή που λέει ότι «μία παρέα κάτω στην Αθήνα θα πρέπει να μας πει ποιον θα πρέπει να στηρίξουμε»; Μέχρι λοιπόν να το πουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δημοσίως, καλό είναι να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου για κάποια πρόσωπα και να το κάνεις μιλώντας με επιχειρήματα.