Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Οργιάζουν οι φήμες για το χρίσμα...

Το γαϊτανάκι των ονομάτων των υποψηφίων που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στο νέο δήμο Πέλλας κρατάει καλά. Πότε ο Βαμβίνης, πότε ο Στάμκος, ίσως ο Καστερίδης και αραιά και πού ο Πλιόγκας είναι για πολλούς ψηφοφόρους της δεξιάς οι πιθανές επιλογές, γύρω από τις οποίες έχει δημιουργηθεί ένας γρίφος που αργά η γρήγορα θα λυθεί από το χρησμό του Σαμαρά. Οσο για τις μεταξύ τους σχέσεις καλύτερα να περιμένουμε την ανακοίνωση της Ρηγίλλης και μετά να είστε βέβαιοι ότι θα αποκαλυφθεί μπροστά μας το απόλυτο σενάριο της γαλάζιας συνοχής.. Λέτε;

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γοτουχιδη οι Αναγνωστες σου δεν ειναι οι καταλληλοτεροι για να διαλεξουν τον υποψηφιο Δημαρχο απο την Ν.Δ.

τι την θελεις την ψηφοφορια ???

Ανώνυμος είπε...

Οσα δεν φτάνει η αλεπού...τα κάνει κρεμαστάρια. Εξω τα κόμματα από τις εκλογες για τους δήμους..Να κοιτάξουν πως θα φανε τις επιχορηγήσεις που πηρανε και υστερα να μας υποδείξουν ποιόν θα ψηφίσουμε

Ανώνυμος είπε...

αλλα λογια ν' αγαπιωμαστε...
Προβαδισμα μεγαλο εχει ο Σταμκος και μετα ο Βαμβίνης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το έχουμε διαπιστώσει και από τα δημοσιεύματα του Γοτουχίδη. Βέβαια, άλλο τι συμφέρει την πόλη και άλλο τι συμφέρει τον σημερινό δήμαρχο. Τόσο η εφημερίδα «Επικοινωνία» όσο και αυτό το blog παίζει συστηματικά Βαμβίνη και Στάμκο. Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον ποιον τελικά φοβάται για αντίπαλό του ο Παπανικολάου όλοι το καταλαβαίνουν.Είναι ο Πλιόγκας που όλως τυχαίως το όνομά του απουσιάζε απο το δήθεν γκαλοπ σας!!!!Σας πήραμε χαμπάρι ρε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδη θέλει η Π....να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει αγαπητοι ΜΠΛΕ σχολιαστές...ενημερωθειτε για τα εργα που εχουν γινει στην πολη σας που τοσο πολυ αγαπατε,και μετα ικανοποιηστε την αναγκη σας για εκφραση. το μονο σιγουρο είναι οτι ουτε τα μισα απο αυτα που εχει κανει ο δημαρχος δεν γνωριζετε. Ενημερωθειτε λοιπον πρωτα και σας συμβουλευω να αποφευγετε να γραφετε σχολια μονο και μονο επειδη σας ακουγονται ποιητικα και φανταζουν τοσο ευηχα στα απαιδευτα αυτακια σας.ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε καλά αυτό το μπλόκ δεν βάζει τον Πλιόγκα στο γκάλοπ γιατί όποως λές ρε ανώνυμε στηριζει τον Παπανικολάου και φοβάται τον Πλιόγκα. Η Νέα Δημοκρατία τον φοβάται κι αυτή και δεν τον βάζει στο γκάλοπ της που γίνετια αυτές τις ημέρες στην πολη; Η μήως δεν το γνωρίζετε κι αυτό. Αλήθεια όταν σας ρωτάνε από την Kapa Research ποιόν προτιμάτε ποιόν δηλώνετε;...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον Παπανικολάου και ΝΔ τα βρήκαν μεταξύ τους τελικά να κατεβάσει η δεξιά αυτή την τετραετία έναν υποψήφιο που τους βολεύει ώστε να παραμείνει στην εξουσία για άλλη μία θητεία και μετά να παραδώσουν τα ηνία πέφτοντας με την λογική του ώριμου φρούτου. Πρώτα το blog του δημάρχου άφησε έξω από το gallop που έκανε έναν υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλή δημοτικού συνδυασμού που ήταν από τους πρώτους μάλιστα που εκδήλωσε ενδιαφέρον για κάθοδο σε αυτές τις εκλογές και μετά ακολούθησε και το ίδιο του το κόμμα αφήνοντάς τον απ’ έξω από τις διαδικασίες. Η πολιτική βρωμιά στον βωμό του βολέματος των δικών της παιδιών και των συμφερόντων δεν διστάζει να θυσιάσει την όποια αξία μπορεί και θέλει να αναδείξει η τοπική κοινωνία της Πέλλας.
Ο δημοσιογράφος που διαχειρίζεται αυτό το blog, αν θέλει να λέγετε δημοσιογράφος, θα έπρεπε κανονικά να καταδικάζει τέτοιους αποκλεισμούς και τέτοιες συμπεριφορές και όχι να τις επικροτεί και να τις δικαιολογεί ως εσωτερικά κομματικά προβλήματα. Αλλά ως έμμισθος που είναι αυτής της δημοτικής αρχής η στάση του δικαιολογείτε απόλυτα.

Ανώνυμος είπε...

συνομωτεί όλο το σύμπαν εναντίον του Πλιόγκα...
ολοι εναντιον ενος, του αδέκαστου δημ. συμβούλου Ηλία...
εσύ τι ζορι τραβάς και γραφεις ολη μερα για τον Ηλία δεν μας ειπες ???
Μόνος του απέκλεισε τον εαυτό του πριν απο 4 χρόνια...

Ανώνυμος είπε...

Γοτουχιδη γιατι ζοριζεσαι με τον Σταμκο?Παει για μεγαλο ποσοστο ο τυπος..

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, από όσο καταλαβαίνω δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά σου εδώ μέσα μπαίνουμε 3 άτομα το πολύ. Οι δύο ήμαστε εμείς. Σωστά; Άρα εσύ απαντάς σε μένα και εγώ σε σένα. Και επειδή άλλος δεξιός δεν βλέπω να υπάρχει εδώ μέσα πλην από μένα, εσύ για να ασχολείσαι τόσο πολύ με τα τις ΝΔ, μάλλον για οπαδό (μη πω τίποτα άλλο) του Παπανικολάου σε κόβω.
Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα της Επικοινωνίας στις πρώτες κιόλας μέρες, οι επισκέψεις έφτασαν τις 1500 και ταυτόχρονα αυτοί που είχαν μπει στον κόπο να ψηφίσουν στο (κατευθυνόμενο )γκάλοπ του blog με το ζόρι έφταναν τις 15 ψήφους. Λίγο δυσανάλογα τα νούμερα, δεν βρίσκεις;
Και για να έρθουμε στο θέμα μας, κανείς δεν συνωμοτεί εναντίον κανενός. Ο καθένας λέει και υποστηρίζει αυτό που νομίζει και ο κόσμος διαβάζει και κρίνει. Ούτε εγώ θα κρίνω εσένα, ούτε εσύ εμένα. Λίγο σεβασμό δείξε λοιπόν σε αυτούς (όσους τέλος πάντων) αφιερώνουν έστω και τον λίγο χρόνο τους για να διαβάσουν ρεπορτάζ και σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

λοιπον... εγω που σου απανταω τωρα !!! δεν ειμαι ο Γοτουχιδης, ΟΚ ???
ειμαι ΔΕΞΙΟΣ !!!!!!!! και λέω οτι ο Ηλίας πρεπει να βρει άλλο Hobby γιατι η Πολιτική δεν κάνει γι αυτον.
που βλεπεις την έλειψη σεβασμού ???
και γιατι να μην πω το ιδιο για σενα ???

Ανώνυμος είπε...

Α γειά σου, ακριβώς αυτό θέλω να σου πω. Ότι ούτε εγώ ξέρω τι είσαι εσύ, ούτε εσύ τι είμαι εγώ. Και φυσικά δεν ξέρει ποιοι είμαστε και ο κόσμος που μας διαβάζει (λέμε τώρα).
Από την στιγμή λοιπόν που δεν ξέρει κανένας τι ρόλο βαράει ο άλλος, καλό θα ήταν να πούμε 1ον, με ποια διαδικασία νομίζουμε ότι πρέπει να επιλεγεί ο κατάλληλος για στήριξη και 2ον, ποιον θεωρούμε εμείς καταλληλότερο (σύμφωνα με την προσωπική μας πάντα άποψη) και για ποιους λόγους. Εγώ νομίζω ότι από την πρώτη στιγμή απάντησα και στα 3 ερωτήματα. Εσύ αντίθετα επικεντρώνεσαι στον Ηλία μιλώντας απαξιωτικά για το πρόσωπό του χωρίς να λες. Λες δηλαδή ποιος δεν κάνει και όχι ποιος θα έκανε. Ο κόσμος ζητάει προτάσεις και αυτές πρέπει να τους δώσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχως φιλε μου κανενας δεν ξερει ποιος ειναι ο καταλληλος... ξερουμε ολοι μας ομως ποιος ειναι ο Ακαταλληλος και το φιλαρακι σου ο Ηλιας μπορει να παρει την στηριξη του Καρατζαφερη, του Παπαθεμελη, της Ντορας κλπ αλλα αυτην που θελει τοσο πολυ δεν θα την παρει !!!
που βλεπεις το "απαξιωτικα" ???
δεν εχω δικαιωμα να εχω αποψη ???

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσύ γνωρίζεις ποιος είναι σίγουρα ακατάλληλος αλλά ούτε καν ποιος μπορεί να είναι κατάλληλος. Συγχαρητήρια, πολύ υπεύθυνη θέση για κάποιον που θέλει να έχει άποψη. Είναι πολύ εύκολο για κάποιον να κρίνει την άποψη των άλλων, αλλά εντελώς ανεύθυνη να μην λέει την δική του. Δεν λες ποιον θα θεωρούσες κατάλληλο γιατί απλά φοβάσαι ότι μετά δεν θα μπορείς να δείχνεις αντικειμενικός. Δεν το κουράζω εγώ το θέμα, αλλά εσύ με το να μην τοποθετείσαι επί της ουσίας. Και δεν υπάρχει πιο ανώριμη και εγωιστική τοποθέτηση από το να λες ότι «ξερουμε ολοι μας ομως ποιος ειναι ο Ακαταλληλος». Αφού θεωρείς ότι μπορείς να τους εκπροσωπείς όλους, γιατί δεν κατεβαίνεις εσύ για δήμαρχος; Εγώ δεν μίλησα ποτέ εξ ονόματος όλων όπως τολμάς και κάνεις εσύ, όταν λέω πως ο Πλιόγκας είναι ο πιο κατάλληλος. Προσωπική άποψη εκφέρω και τίποτα παραπάνω. Ο κόσμος είναι αυτός που κρίνει, ούτε εγώ, ούτε εσύ από μόνος σου.

Ανώνυμος είπε...

o κοσμος που λες την προηγουμενη φορα αν θυμαμαι καλα του εδωσε 6% στις εκλογες, απο που φαινεται οτι ειναι ο καταλληλοτερος ???
Και που ξερεις μπορει να μιλας με εναν υπ. Δημαρχο η εστω Δημ. συμβουλο...
Τελος πάντων για να μην εχεις αυταπατες σου επιβεβαιωνω απο τωρα οτι ο Ηλιας ΔΕΝ !!! και τελος γι αυτο το θεμα γιατι με κουρασε να ασχολουμε με αποτυχημενους και κουτσα άλογα...

Ανώνυμος είπε...

Yποψηφιος Δημαρχος Δήμου Πελλας:
Σταμκος Γρηγόρης

Νέος, Άφθαρτος, Ικανός, Σοβαρός