Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφια με το Στάμκο η Κατερίνα Ρουσοπούλου;

Κοντά σε συμφωνία με την νομαρχιακή σύμβουλο Κατερίνα Ρουσοπούλου βρίσκεται ο Γρηγόρης Στάμκος για να τη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του για το δήμο Πέλλας. Δεν είναι λίγοι πάντως που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη πολιτικό γυρολόγο της πολιτικής με υψηλές φιλοδοξίες. Να θυμίσουμε ότι εξελέγη το 2006 νομαρχιακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κόντρα σε αυτό της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑ.Ο.Σ. και να ανέλαβε καθήκοντα αντινομάρχη για δύο χρόνια, μια απόφαση που προκάλεσε επικριτικά σχόλια. Στις εθνικές εκλογές το 2009 αγνοεί για δεύτερη φορά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και επιλέγει το ΛΑ.Ο.Σ., στο ψηφοδέλτιο του οποίου συμμετέχει ως υποψήφια χωρίς πάντως να καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής. Ένα χρόνο μετά φαίνεται ότι επιλέγει τη Νέα Δημοκρατίας και τις δημοτικές εκλογές για να πολιτευτεί ξανά. Το ερώτημα είναι μέχρι πότε τα μεγάλα κόμματα θα συνεχίσουν να φιλοξενούν γυρολόγους της πολιτικής εξοργίζοντας τους αγνούς και πιστούς ψηφοφόρους τους, οι όποιοι άλλα περίμεναν και άλλα τους βγαίνουν στο δρόμο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
loudiasg είπε...

Ανώνυμε μπορέις να γράφεις και να σολιάζεις ελεύθερα ότι θέλεις χωρίς να αναφέρεσαι όμως στην προσωπική ζωη του καθενός.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτημα πρώτο.Οι εκλογές για δήμαρχο ή νομάρχη είναι αυτοδιοικητικές ή πολιτικές;ή είναι κάθε φορά ότι μας συμφέρει;
Ερώτημα δεύτερο.Είναι η Ρουσοπούλου μακράν καλύτερη από πάρα πολλά κομματόσκυλα που τρέχουν να καπαρώσουν θέση;
Ερώτημα τριτο.Εμάς τι μας ενδιαφέρει περισσότερο.Να βολευτούν τα κομματόσκυλα ή να αναδείξουμε ικανούς;

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε ικανούς αλλά όχι λαμόγια της πολτικής...Οσο για την Ρουσοπούλου για κάντε έναν έλεγχο να δειτε σε ποιούς ανεθεσε όλα τα έργα των διαγραμμίσεων!!!