Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Έτοιμο το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας να υποδεχτεί χιόνι και επισκέπτες..

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας και η διαχείριση του αποτέλεσαν σημείο έντονης αντιπαράθεσης επίπεδο Νομαρχιακού συμβουλίου και όχι μόνο αφού συγκεκριμένοι οικονομικοί παράγοντες κρύβονται πίσω από κάθε δραστηριότητα που αναπτύσσεται στο βουνό. Τα συμφέροντα και το χρήμα είναι πολλά και οι πιέσεις και οι παρεμβάσεις ήταν επίσης πολύ ισχυρές. Ωστόσο η νέα διοίκηση της ΕΥΡΩΑΠ επιχείρησε μια ολική κάθαρση και έβαλε όλα τα πράγματα στο τραπέζι θέτοντας όλους τους αρμόδιους προ των ευθυνών τους. Η αλήθεια είναι ότι κάτι έχει αλλάξει και κάποια πράγματα παρά την έλλειψη χρημάτων προχώρησαν και βελτιώθηκαν. Ωστόσο κάποιοι επιμένουν να είναι δύσπιστοι… Ισως αυτό οδήγησε τον πρόεδρο της ΕΥΡΩΑΠ να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει την ετοιμότητα του Χιονοδρομικού Κέντρου να υποδεχτεί τους επισκέπτες του χειμώνα. Στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής….
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό η ΕΥΡΩΑΠ, κατάφερε να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες συντηρήσεις και ελέγχους των αναβατήρων και οχημάτων που απαιτούνται για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του Χ.Κέντρου.
Η διεύθυνση του Κέντρου Καϊμακτσαλάν έχει ανατεθεί στον Τεχνικό Διευθυντή κ. Αποστόλου Θωμά, χιονοδρόμο με πολυετή εμπειρία στη λειτουργία των κέντρων, καθώς τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Διευθυντή στο κέντρο Ελατοχωρίου με μεγάλη επιτυχία.
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΡΩΑΠ έχει εγκριθεί εδώ και καιρό αλλά για άγνωστους λόγους ο κ. Επίτροπος κωλυσιεργεί με αποτέλεσμα να καθυστερεί η κατασκευή και αναβάθμιση υποδομών, που θα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, προάγοντας την ασφαλή του λειτουργία, ωθώντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας στο κέντρο και την ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: