Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Άρχισε η αλλαγή συμβόλων… Νέο σήμα απόκτησε η ΟΝΝΕΔ

Σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκε χθές το νέο λογότυπο της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτό προέκυψε μέσα από τον ανοιχτό διαγωνισμό που διεξήχθη και συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον. Συνολικά υποβλήθηκαν 152 λογότυπα και η ιστοσελίδα που φιλοξενούσε το διαγωνισμό δέχθηκε περισσότερες από 62.000 επισκέψεις κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «Το νέο λογότυπο της ΟΝΝΕΔ αποτελείται από τα πέντε γράμματα που σχηματίζουν το ακρωνύμιο της οργάνωσης μέσα από τα οποία αναδύεται μια γέφυρα, που συμβολίζει τη σύνδεση των διαχρονικών αξιών των Ελλήνων με το νέο, το καινούργιο, το φρέσκο. Παράλληλα όμως υποδηλώνει και τον οριστικό διαχωρισμό με τις νοσηρές νοοτροπίες και τις φθαρμένες αντιλήψεις του παρελθόντος.»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αΐντε ρε Σταμενίτη ήρθε η ώρα και για αλλαγή της Νέας Δημοκρατίας σε....... Νέα Πολιτική Άνοιξη - ΚΕΠ. Δεν θα είναι φοβερό !! Ε παιδιά ?

Ανώνυμος είπε...

Φοβερο ειναι το κομπλεξ που εχετε μολις δειτε οτι ενας συμπολιτης γεννημα-θρεμα αυτης της πολης ειναι αξιολογος και εχει μια ανοδικη πορεια, πατε ολοι να τον κατηγορησετε και να τον διασυρετε.
Γιατι αραγε ?
Ειστε κομπλεξικοι και αξιοθρηνητοι.

Ανώνυμος είπε...

Σκοτώθηκε στην άνοδο ο Σταμενίτης. Πενήντα χρονών έφτασε με φαλάκρα κοιλιά και άσπρα μαλλιά και ακόμη το παίζει φέρελπις νέος της πολιτικής. Ο Πλιόγκας που είναι και μικρότερος έχει ήδη συνταξιοδοτηθεί πολιτικά μετά από 20 χρόνια που εκλέγονταν.Που και να είχε εκλεγεί έστω στο τοπικό συμβούλιο Μελισσίου πως θα μας τον παρουσιάζατε τον Σταμενίτη

Ανώνυμος είπε...

Κόμπλεξ έχεις εσύ 10:39, γιατί αν δεις γύρω σου, και αν ανήκεις στον χώρο της Ν.Δ. θα καταλάβεις τι λέει παραπάνω ο ποιητής. Και φυσικά κάνε υπομονή να δεις πόσοι και ποιοί από τον Νομό Πέλλας θα πάνε με την Μπακογιάννη, και να δεις κα τι θα πάρει η Μπακογιάννη και μετά θα σου πώ εγώ ποιός και τι είναι ο Σταμενίτης που θέλεις να τον προστατέψεις κι όλας. Απλά δέξου το αγαπητέ Διονύση ότι είτε το θες είτε όχι ονομάζεσαι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ της Ν.Δ. όχι τώρα εδώ και 17 χρόνια.