Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Κλείνει το τελωνείο της Σκύδρας και οι βουλευτές μας αρμενίζουν!

Τελικά αυτή η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του δημόσιο τομέα φαίνεται ότι έχει βάλει στο μάτι το Νομό Πέλλας. Μετά το κλείσιμο στρατοπέδων στα Γιαννιτσά και Σκύδρα με ταυτόχρονη μεταφορά τους στην Άσσηρο, έρχεται και το κλείσιμο του Τελωνείου της Σκύδρας με ταυτόχρονη μεταφορά του στη Βέροια σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου οικονομικών. Μέχρι εδώ καλά. Όμως το περίεργο είναι ότι ενώ όλα αυτά γίνονται για την μείωση των λειτουργικών δαπανών στην παραπάνω περίπτωση συμβαίνει το εξής παράλογο. Στη Σκύδρα το οικόπεδο και το κτίριο είναι ιδιόκτητα, δηλαδή ανήκουν στο κράτος σε αντίθεση με το κτίριο που στεγάζεται το τελωνείο Βέροιας. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να αντιδράσουν. Κάποιος πρέπει να σηκώσει το ανάστημά του και να πει «Φτάνει πια». Τώρα αν περιμένουμε από την καλοντυμένη υπουργό μας (που δεν ξέρω αν έχει χαρτοφυλάκιο) η τους περιφερόμενους μεταφορείς κυβερνητικών αποφάσεων (βλέπε βουλευτές Πέλλας) να πράξουν κάτι τέτοιο, μάλλον θα απογοητευτούμε. Γι’ αυτό άλλωστε και έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε !!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ YESMEN.MIA ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΠΕΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η καλοντυμένη μέσα σε ένα χρόνο που ήρθε στην εξουσία όχι μόνο δεν πρόσφερε το παραμικρό αλλά διάλησε σε επίπεδο νομού δήμου και Πασοκ ό,τι είχαν καταφέρει οι προκάτοχοί της τα προηγούμενα 20 χρόνια.Ο Ψωμιάδης στον νομό σάρωσε χάθηκε για πρώτη φορά η Εδεσσα, τα Γιαννιτσά χάθηκαν οριστικά και διαλύθηκαν έγινε ένας Καποδίστριας έκτρωμα Υπερφυσικός δήμος Πέλλας ατροφικός δήμος Σκύδρας, έφυγαν τα στρατόπεδα, φεύγει το τελωνείο, φεύγει το συγκοινωνιών,ο δρόμος Πέλλα Παραλίμνη Μελίσσι θάφτηκε οριστικά και τι να πρωτοπούμε.Οι ζημίες που έκανε ξεπερνάν και την επιστημονική φαντασία.Αλλά οι γόβες γόβες και τα φορέματα φορέματα.Αυτό μας νοιάζει. Για τους άλλους δύο τι να πω.Ανύπαρκτοι σε βαθμό που ο κόσμος πιστεύει ότι το Πασοκ στον νομό βγάζει μόνο έναν βουλευτή.Αυτό τα λέει όλα...

Ανώνυμος είπε...

Έναν Βουλευτή βγάζει το ΠΑΣΟΚ στο Νομό αγαπητέ 1:35, αφού ο Θεοδωρίδης Ηλίας αποδείχθηκε ότι όντως έιναι ανύπαρκτος, και όλα αυτά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια ήταν μόνο για να γίνει βουλευτής, και ο άλλος ο Γιουματζίδης νομίζει ακόμη ότι είναι στο σχολείο και διδάσκει. Όσο για την κυρία Τζάκρη είναι ένα νεότερο μοντέλο Φουντουκίδου, με την διαφορά ότι αυτή έφτασε σε υπουργείο ενώ η άλλη ακόμη το ονειρεύεται. Και να μην ξεχνάμε τον ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ της Βουλής, άρχισε πάλι τα ίδια τότε που η Ν.Δ. ήταν αντιπολίτευση, ερωτήσεις, έγγραφα κλπ. Αΐντε και καλά κρασιά.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να πίνεις πολύ κρασί και θολώνει το μυαλό σου και γραφεις μπούρδες. Ο καρασμάνης έχει αποδείξει ότι εκάνε έργο επι Ν.Δ. και γιαυτό τον τιμά ο λαός. Τώρα ασκεί τα καθήκοντά του ως Βουλευτής της αντιπολίτευσεις. Και όπως διαβάσαμε σε άλλες ιστοσελίδες διακρίθηκε μέσα στους πρώτους 20 βουλευτές.

Ανώνυμος είπε...

ΘΟΔΩΡΕ, είσαι άδικος και μεροληπτής. Οι βουλευτές δεν αρμενίζουν. Ευτυχώς που ο λαός διαβάζει άλλες ιστοσελίδες και τον τύπο, οπότε ενημερώνεται για το τι κάνουν οι βουλευτές και ένας εξ' αυτών ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ. Όφείλεις να είσαι δίκαιος και σωστός.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα Τρέχει η Βέροια......