Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Προκάλεσαν και πάλι τα ακραία φασιστικά στοιχεία

Με μια προκλητική ενέργεια επιχείρησαν να στείλουν άγνωστοι ένα μήνυμα σε όλους όσους αντιτίθενται στο ρατσισμό και το φασισμό. Συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν τη διοργάνωση της χθεσινής εκδήλωσης ενάντια στη φασιστική απειλή και τα ρατσισμό στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών, κάποιοι σχημάτισαν αγκυλωτούς σταυρούς (έμβλημα του φασισμού) με μαύρο σπρέι στους τοίχους του κτιρίου ενώ παράλληλα έσκισαν τις σχετικές αφίσες που ήταν αναρτημένες έξω από αυτό. Οι διοργανωτές που βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το αποκρουστικό θέαμα έκαναν λόγο για σκοτεινή δράση της «Χρυσής Αυγής» που δραστηριοποιείται τελευταία και στην περιοχή του δήμου Πέλλας και προκαλεί με τις ενέργειές της…Σε κάθε περίπτωση όταν μια κοινωνία επιλέγει τα άκρα τότε κάτι δεν πάει καλά…

9 σχόλια:

Unknown είπε...

Οι κρατικοδίαιτοι επαγγελματίες αντιρατσιστες κυφηνες διοργανωτές της εκδήλωσης είναι τόσο δημοκράτες που δεν αποδέχονται την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής. Τα ορφανά ανθρωποειδη του Στάλιν θεωρούν φασίστα όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους,αυτή είναι η δήθεν δημοκρατία που πιστεύουν οι κόκκινοι φασίστες. Αφού είστε τόσο ανθρωπιστες γιατί δεν παίρνεται σπίτι σας κάποιο από αυτα τα τριτοκοσμικα απόβλητα? Μια και οι περισσότεροι από εσάς έχετε ιδιαίτερα γούστα θα περάσετε καλά. Πάρτε το χαμπάρι προδότες,εδώ είναι Ελλάς. Οποίος δε γουστάρει έξω.

ss10 είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ-ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ?--ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ-ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ[ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ]-ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

loudiasg είπε...

Πρός ss10
Προφανώς έχτε την εντύπωση ότι απευθύνεστε σε άτομα που υποκείπτουν στις υποδέιξεις σας με το ύφος που αναφέρεστε. Ούτε ρωτήσαμε ποτέ, ούτε και θα ρωτήσουμε στο μέλλον κανένα όταν προκειται να εκφράσουμε την άποψή μας δημόσια. Αυτά μόνο σε φασιστικά καθεστώτα όπου η λογοκρισία περισσεύει θα μπορούσαν να συμβούν. Όπως διαπιστώνετε έχετε την ευκαιρία σε αυτό το blog να πείτε ελέυθερα τη γνώμη σας ακόμη και αν ειναι ακραια.
Ευχαρισούμε αγαπητέ SS

Ανώνυμος είπε...

eiste fasistes loudia blog!! olo eironia.. gliftes tou papanikolaou! oust!

Ανώνυμος είπε...

Loudias Blog ένα πράγμα μόνο θα σου πω: οι οικογένειες Ελληνικές φεύγουν από την Ελλάδα όλο πικρία.. Συνεχίστε να υποστηρίζετε τους αλλοδαπούς, γιατί στο τέλος με αυτούς θα παντρέψετε τα παιδιά σας..
Οικογενειάρχης 3 παιδιών, άνεργος, χρεωμένος και σε 1 μήνα κάτοικος Γερμανίας..
Λυπάμαι που τα αδέρφια μας οι Έλληνες υποστηρίζουν τόσο τους ξένους..ΑΔΕΙΑΖΕΙ η χώρα από Ελληνες και γεμίζει από βρωμικους αλλοδαπούς..

Ανώνυμος είπε...

Απαντώντας στον 10.07 μελλοντικό ξενιτεμένο. Φαντάσου ότι κι εσύ στην Γερμανία θα είσαι αλλοδαπός. Αν πας να δουλέψεις χωρίς ασφάλεια και χωρίς μεγάλο μεροκάματο τι θα κάνεις εκεί για να ζήσεις τα παιδιά σου; Αλλά ξέρω εμείς οι Έλληνες είμαστε καλοί, καθαροί και προπάντων όχι κλέφτες. Αυτοί είμαστε οι έλληνες γι' αυτό πάμε μπροστά τη χώρα μας.

Unknown είπε...

Έξω οι ξενοι. Κάθε ξένος εργάτης ένας Ελληνας άνεργος. Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει.

Ανώνυμος είπε...

Ε, έλεος! Σιγά μην ο κίνδυνος για την Ελλάδα προέρχεται από τις κατατρεγμένες αυτές ψυχές, που θέλουν να περάσουν από δω για να πανε σκλάβοι στην Ευρώπη! Σιγά!

Σιγά που θελήσατε όλοι σεις να δουλέψετε και δεν βρήκατε δουλειά ίσα με τις ταπεινές δουλειές που κάνουν αυτά οι καϋμένοι οι άνθρωποι.

Θέλετε να σας πιστέψουμε κιόλας;

Ανώνυμος είπε...

Άνεργος είσαι ρε Τheo; Εγώ για τεμπέλη σε ήξερα.... Χρόνια τώρα!