Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σκακιστές - μαθητές από τα Γιαννιτσά διακρίθηκαν σε σχολικούς αγώνες

Δεκαέξι (16) μικροί σκακιστές εκπροσώπησαν την ομάδα των Γιαννιτσών στο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011, στην πόλη της Πτολεμαϊδας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα εκπαιδευτήρια της δημοτικής αστυνομίας, σε αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη και οι συνθήκες για τους αθλητές ήταν ιδανικές, έτσι ώστε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
Η ομάδα από τα Γιαννιτσά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ενώ διακρίθηκαν οι παρακάτω:
Βακιρτζή Αφροδίτη η οποία βγήκε πρώτη στην κατηγορία των μαθητριών Α' Γυμνασίου, Ζορμπά Κατερίνα η οποία βγήκε δεύτερη στην κατηγορία των μαθητριών Δ' Δημοτικού και Σίσκος Μάριος, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία των μαθητών Ε' Δημοτικού.
Και οι τρεις παραπάνω αθλητές προκρίθηκαν για τα τελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν σε πανελλαδικό πλέον επίπεδο συνομήλικους τους σκακιστές...
Με ηλικιακή σειρά, οι αθλητές της ομάδας των Γιαννιτσών που έλαβαν μέρος ήταν οι: Κακουλίδης Θεόδωρος, Κουρτίδης Χρήστος, Βαρελά Βασιλική, Κουρτίδης Ανδρέας, Δεβετζή Ζαφειρούλα, Καρατσαλιώτη Πασχαλίνα, Ζορμπά Κατερίνα, Μαλίκη Ζωή, Μαλίκη Αναστασία, Τσάλμας Χρήστος, Σίσκος Μάριος, Γρηγοριάδης Δημήτρης, Βακιρτζή Αφροδίτη, Λιτοβολής Δημήτρης, Γουστέρης Σόλωνας και Στεργιούλας Βασίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: