Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τη διαδρομή και νομιμότητα των πληρωμών αναζητούν στην Κρύα Βρύση

Ότι οι δήμοι είναι χρεωμένοι το ξέρουν και οι πέτρες. Ότι πολλές φορές δήμαρχοι ήταν αναγκασμένοι να πληρώνουν μέσω διάφορων διαδρομών (γνωστά ως μαύρα) για διάφορες υπηρεσίες ή προμήθειες που ήταν αδύνατο να εγκριθούν από τον επίτροπο, είναι και αυτό μια πρακτική που ακολούθησαν σχεδόν όλοι όσοι άσκησαν διοίκηση. Άλλωστε τις περισσότερες φορές η πίεση του κόσμου για να λυθεί το πρόβλημά του είναι που ωθεί τους υπευθύνους σε τέτοιες παράτυπες πράξεις. Μάλιστα στον πρώην δήμο Κρύας Βρύσης βρέθηκαν ελεγκτές της δημόσιας διοίκησης που αναζητούσαν τις διαδρομές ανάλογων πληρωμών και διενήργησαν ελέγχους για τα ποσά, τις υπηρεσίες, τους αποδέκτες και την προέλευση των χρημάτων. Αρκετοί πάντως κρατούν αποστάσεις από τη διαχείριση της προηγούμενης διοίκησης γεγονός που φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει αρκετά τον πρώην δήμαρχο..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ...ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ.ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΚΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

na eiste sigouroi oti tha vgoun polla sti fora ...
i piesi pou askeite einai megali!
den paei allo...
kai as psaksoun kai epi thitias tou antiperiferiarxei mas....
tin paraskeui tha ginei simvoulio...ekei na deite glentia!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΙΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΛΕΝΕ,Ο ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΑΠΗΛΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΤΕΛΟς,ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ,ΗΡΘΕ Ο ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΕΣ ΣΚΑΠ ΣΥΚΟΒ ΝΑΥΡ Ο ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ,ΣΤΑΜΚΟ ΣΕ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΝΑΥΡΟΖ ΤΖΑΠΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΡΟΙΚΑ,

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ !!!!! ΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΛΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΕΛΩΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 !!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!

loudiasg είπε...

Για τους φίλους που κατηγορούν συγκεκριμένους ανθρώπους ότι τα πήραν και τους χαρακτηρίζουν "λαμόγια", τους συνιστώ να διαβάσουν το κείμενο επάνω δεξιά στη σελίδα μας και αν συμφωνούν να στείλουν το ίδιο σχόλιό τους με το όνομά τους η το e- mail τους. Τότε θα δημοισευτεί να είναι σίγουροι.
Οι διαχειριστές του blog

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!