Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μικρά "δελφίνια" στην πισίνα του κολυμβητηρίου Έδεσσας

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου έγιναν φιλικοί κολυμβητικοί αγώνες στην Έδεσσα για παιδιά 7-8 και 9 ετών. Τους αγώνες διοργάνωσε η Ένωση κολύμβησης Έδεσσας και συμμετείχαν κολυμβητικοί σύλλογοι από την Κοζάνη την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά. Από τα Γιαννιτσά η Ακαδημία Κολύμβησης Γιαννιτσών συμμετείχε στους αγώνες με 9 κολυμβητές - κολυμβήτριες.
Τα παιδιά από τα Γιαννιτσά κατέλαβαν 2 δεύτερες θέσεις (ασημένια μετάλλια) και 3 τρίτες θέσεις (χάλκινα μετάλλια)
Αναλυτικά οι κολυμβητές που συμμετείχαν στους αγώνες ήταν: Μπόζος Στέλιος (25μ πεταλούδα, 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο) ,Ταρνανίδης Νίκος (25μ πεταλούδα, 2η θέση ασημένιο μετάλλιο), Κάμτσης Τραϊανός, Λαγομάτης Νίκος, Στέφα Ράνια (25μ πεταλούδα, 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο), Φράγκου Ευαγγελία, Κολοκοτρώνης Δημήτρης (25μ ελεύθερο, 2η θέση ασημένιο μετάλλιο και 25μ ύπτιο, 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο), Ταρνανίδης Γαβριήλ, Χατζόπουλος Αντώνης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηρωική η προσπάθεια του προπονητή των παιδιών αυτών καθώς και μεγάλο το κατόρθωμά τους . Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.
Αλήθεια τι συμβαίνει με την προσπάθεια δημιουργίας κολυμβητηρίου στα Γιαννιτσά, τι συμβαίνει με το κλείσιμο του κολυμβητηρίου της Έδεσσας λόγω λιτότητας ?

ΛΙΝΑ είπε...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.