Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δήμαρχε τα γνωρίζεις....

Ο σύζηγος πήρε ελευθέρας και άφησε την θέση του στον Δήμο και μεταφέρθηκε με το έτσι θέλω στην περιφέρεια.Η σύζηγος απο την άλλη πλευρά με τις ευλογίες του αντιδημάρχου αφήνει την δουλειά της στον Δήμο και πηγαίνει παρακαλώ εν ώρα εργασίας και βγάζει φωτογραφίες σε κοπή πίτας,τον αντιδήμαρχο και τον άλλο αντιδήμαρχο (οικογενειακό τους φίλο).Αναρωτιέμαι αν αυτά τα γνωρίζει ο Δήμαρχος.Και αν τα γνωρίζει πως επιτρέπει να φεύγουν υπάλληλοι εν ώρα εργασίας και να κάνουν τους φωτογράφους.Οχι γιατί αν είναι έτσι και εμείς να φεύγουμε νωρίτερα γιατί και εγώ εχω μια κλίση ,οχι στην φωτογραφία βέβαια αλλά στην ζωγραφική,και θα με βόλευε την ώρα της δουλειάς μου να κάνω τον ζωγράφο!!

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΠΟΝΟΨΥΧΕ,ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ;ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ; Ή ΞΕΡΟΓΛΥΦΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΩ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ; ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΙΤΕ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

εσενα φιλε μου ποιο ειναι το προβλημα σου?σου αρεσει δηλ να φευγουν οι υπαλληλοι απο την δουλεια τους και να κανουν τους φωτογραφους?ξεχνασ μαλλον οτι εσυ και εγω και απλοι ανθρωποι τους πληρωνουμε για να δουλευουν.και οσο για τον αλλο αντιδημαρχο ουτε με νοιαζει ουτε ενδιαφερομαι τι κανει και αν παραπονειτε και αν βγαζει και αυτος φωτο.εμενα με πειραζει που ο αντιδημαρχος εν ωρα εργασιας πηρε υπαλληλο να βγαλει φωτο σε κοπη πιτας.αυτο και τελος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ηξερε ποτε κανεις που ησουν εσυ οταν σε ειχε ο Παπανικολαου εμμισθο υπαλληλο στην Δημαρχια και ολοι εμεις σε πληρωναμε για να εκδιδεις εφημεριδα χαμηλης ποιοτητας και αξιοπιστιας, η πουλουσες ραπτομηχανες ?????????????????????????
Τωρα κανεις κριτικη στα παντα και σε ολους ενω ολοι γνωριζουν ποσο αμεροληπτος εισαι..........
Πανε κατα Σκυδρα μερια να υσηχασει λιγο η Πελλα απο την αντιπαθητικη παρουσια σου, φτανει πια !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

4.23 μια λαική παροιμία λέει..."Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"..αν ξέρεις ελληνικά γιατί για αποτυχημένο Αφισοκολλητή σε κόβω...θα ήθελες πάντως να είχες εφημερίδα η να πουλούσες ραπτομηχανές..Τουλάχιστον θα δούλευες και δε θα σε δούλευαν...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο BLOGGER Η' ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ???? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!! ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ !!!!!!! Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!!!! ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ !!!!!!!!!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η' ΟΧΙ ????? ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ??????

Ανώνυμος είπε...

Άκουσον άκουσον.
Στις 7:00 το πρωί ο προϊστάμενος κύριος Β. στο γκαράζ, ανακοίνωσε ότι:ένας υπάλληλος (οδηγός) προάγεται σε βοηθός προϊσταμένου.Ο συγκεκριμένος υπάλληλος πριν λίγους μήνες, σε ώρα υπηρεσίας, υπό την επήρεια αλκοόλ,(συγκεκριμένα τσίπουρο),παραπατώντας, όρμισε και απειλούσε,βρίζοντας με τα χειρότερα λόγια έναν συνάδερφο του.Ενώ εκκρεμεί και αναφορά Ε.Δ.Ε. για την παραπάνω συμπεριφορά.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μας διοικούν,Κύριε Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΦΕΟΥΔΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΚΟ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ .ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΥΝΙΔΙΤΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝΠΡΟΑΓΩΓΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΙΔΕΙΤΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΑΡΕ ΠΡΟΗΣΤΑΜΕΝΕ ΤΟΥ ΒΑΜΒΙΝΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ .ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πατέρας, της γενιάς του Πολυτεχνείου, κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του μαζί με τον 10χρονο γιο του και το νεώτερο βλαστάρι της οικογένειας, ένα μωρό 1 έτους. Κάποια στιγμή αποφασίζει να εξηγήσει στον "μεγάλο" τι σημαίνουν όλα όσα ακούγονται για τις κοινωνικές τάξεις, την αντιπαλότητά τους και τον ρόλο της εξουσίας στη ζωή μας.
- "Κοίτα παιδί μου", του λέει, "η κοινωνία είναι όπως η οικογένεια. Στην δική μας οικογένεια για παράδειγμα, εγώ είμαι το κεφάλαιο. Αυτός δηλαδή που κερδίζει και φέρνει τα χρήματα. Η μητέρα σου είναι η κυβέρνηση, αυτή αποφασίζει που και πώς θα τα ξοδέψουμε. Η υπηρέτρια είναι η εργατική τάξη. Εσύ παιδί μου είσαι ο λαός".
- "Το μωρό πατέρα τι είναι", ρωτάει ο γιος, "ο λαουτζίκος";
- "Όχι παιδί μου, το μωρό είναι το μέλλον του λαού", απαντάει ο πατέρας.
Η ώρα έχει περάσει και πάνε όλοι για ύπνο. Κάποια στιγμή, αργά τα μεσάνυχτα, το μωρό τα έχει "κάνει" και κλαίει με λυγμούς. Κανένας δεν σηκώνεται να το ησυχάσει. Ο γιος, σηκώνεται, χτυπάει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονέων του. Τίποτα! Μισανοίγει την πόρτα και βλέπει την μητέρα του να κοιμάται ατάραχη φορώντας ωτοασπίδες. Ο πατέρας πουθενά. Πηγαίνει προς την κουζίνα και από την μισάνοιχτη πόρτα βλέπει τον πατέρα του να "πηδάει" την υπηρέτρια. Φεύγει αθόρυβα και από εκεί πλήρως απογοητευμένος και επιστρέφει στο δωμάτιό του. Το πρωί, αναφέρει στον πατέρα του το βραδινό περιστατικό με το κλάμα του μωρού.
- "Να σου εξηγήσω γιε μου", λέει ο πατέρας.
- "Άσε, άσε πατέρα κατάλαβα", του απαντάει ο γιος. "Το κεφάλαιο "πηδάει" την εργατική τάξη, η κυβέρνηση κοιμάται του καλού καιρού, ο λαός φωνάζει, αλλά δεν τον ακούει κανείς και το μέλλον του λαού παραμένει σκατωμένο !!!

Ανώνυμος είπε...

Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού.
Φωνάζει λοιπόν ένα μηχανικό και τον βάζει να του κτίσει ένα ίδιο ακριβώς σπίτι.
Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει το γιατρό.
- Γιατρέ - γιατρέ!
- Τι είναι ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός
- Να του λέει ο γύφτος εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις αλλά εγώ είμαι ίδιος με σένα γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι!
- Αποκλείεται του λέει ο γιατρός γιατί δεν έχουμε τα ίδια έπιπλα...
Σκυλιάζει ο γύφτος παραγγέλνει τα ίδια ακριβώς έπιπλα με του γιατρού και ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι.
- Γιατρέ - γιατρέ ίδιο σπίτι έχουμε ίδια έπιπλα είμαι ίδιος με σένα.
- Τι λες ρε παλιόγυφτε του λέει ο γιατρός έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο;;
και του δείχνει μια πολυτελή MERCEDES που είχε στο γκαράζ.
Σκυλιάζει ο γύφτος βάζει γραμμάτια παίρνει δάνεια και αγοράζει μια ακριβώς ίδια MERCEDES και βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι.
- Γιατρέ - γιατρέ!
- Τι θες ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός
- Είμαι "καλύτερος" από σένα!
- Γιατί ρε; του λέει ο γιατρός
- Να του λέει ο γύφτος έχουμε ίδιο σπίτι ίδια έπιπλα και ίδιο αυτοκίνητο
- Συμφωνώ, αλλά από που και ως που είσαι καλύτερος από μένα;
λέει ο γιατρός
- Γιατί εγώ έχω γείτονα γιατρό, ενώ εσύ έχεις γείτονα ΓΥΦΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Aγιος Πέτρος και της λέει:
- "Πού θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;" Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:
- "Δεν είμαι σίγουρη."
- "Τότε", λέει ο Aγιος Πέτρος, "θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις."
Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Aγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μίλαγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με το Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Aγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:
- "Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση."
Ο Aγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση.
Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και διέταζε συνεχώς.
Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:
"Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν." Και ο Διάβολος της απαντά:
- "Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!

Ανώνυμος είπε...

ANTE BΡΕ! ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Σας πειράζει τόσο πολύ που βγήκαν άνθρωποι με όρεξη και μεράκι να δουλέψουν και να βοηθήσουν??? Το ξέρετε ότι ο αντιπεριφερειάρχης μένει στη νομαρχία μέχρι αργά το απόγευμα σχεδόν κάθε μέρα? ότι οι υπάλληλοι της νομαρχίας αρχίσαν να φεύγουν στις 3 (που έτσι πρέπει κανονικά!!) και όχι στις 2 που μέχρι πριν λίγο καιρο την κοπανούσαν όλοι?? Δικαίωμα του καθενός να είναι κακοπροαίρετος αλλά όχι και έτσι! Ο υπάλληλος που λέτε έφυγε από την άνετη θέση που είχε δίπλα στο σπίτι του (Κρύα Βρύση) για να πηγαινοέρχεται καθημερινά στην Έδεσσα αυτό δε σας λέει κάτι? Τα βλέπει ο δήμαρχος όλα αυτά και τα αναγνωρίζει. Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους από το λήθαργο που βρισκόμασταν με τις προηγούμενες διοικήσεις.

ΑΝΤΕ ΒΡΕ! ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! είπε...

Το άγριο άλογο

Παντρεύτηκε ένας στο χωριό, και μόλις πήγε τη γυναίκα του στο σπίτι, της είπε:
- Γυναίκα, ότι θέλεις κάνε, αλλά μακριά από το στάβλο με το μεγάλο μαύρο άλογο, γιατί είναι άγριο κι επικίνδυνο!

Ζήσανε 1-2 χρόνια καλά, ξεχάστηκε μια μέρα η φουκαριάρα η γυναίκα, μπήκε στο στάβλο, τρώει μια κλωτσιά από το άλογο, και έμεινε στον τόπο.

Έγινε η κηδεία, δεχόταν συλλυπητήρια ο σύζυγος, μόνο που ο παπάς του χωριού παρατήρησε ότι, κάθε φορά που τον πλησίαζε το σύζυγο γυναίκα να τον συλλυπηθεί, εκείνος κουνούσε το κεφάλι προς τα κάτω, και κάθε φορά που τον πλησίαζε άντρας το κουνούσε προς τα πάνω. Δεν είπε τίποτα βέβαια, τέτοιες ώρες, αλλά την περιέργεια την είχε.

Πέρασε λίγος καιρός, ξαναπαντρεύτηκε ο άνθρωπος, πάλι τα ίδια και με την καινούργια του γυναίκα, "πρόσεχε της είπε, μακριά απ το στάβλο με το μαύρο άλογο". Και που το είπε, τι κατάφερε; Ένα χρόνο μετά ξανάγινε το κακό! Μπήκε κι αυτή στο στάβλο, μια δυνατή κλωτσιά και πάλι το άλογο, πάει στα θυμαράκια κι ετούτη!

Καινούργια κηδεία, ξανά συλλυπητήρια, μα και πάλι ο παπάς πρόσεξε την ίδια περίεργη συμπεριφορά από τον χήρο, να κουνάει καταφατικά το κεφάλι στις γυναίκες που τον συλλυπούνταν και αρνητικά στους άντρες.

Δεν άντεξε και λίγο μετά, τον πήρε παραπέρα και τον ρώτησε. Τι να σου πω παπά μου, του απάντησε ο λυπημένος. Με πλησίαζαν οι γυναίκες και μου έλεγαν "ζωή σε λόγου σου" κι εγώ έγνεφα "ευχαριστώ". Οι άντρες με ρώταγαν "το πουλάς το άλογο;" κι εγώ έγνεφα "όχι"!

ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ! είπε...

-Μια γυναίκα έχει ένα πρόβλημα με την παπαγαλίνα της η οποία λέει συνέχεια: "Είμαι πολύ ξαναμμένη, θέλεις να κάνουμε τρελλίτσες;"
Η γυναίκα δεν ξέρει τι να κάνει και μετά από καιρό καταλήγει στον παπά της ενορίας. "Παπά μου το και το.
-Τι θα κάνω με την παπαγαλίνα μου; Ο κόσμος που μπαίνει μέσα στο σπίτι μου, την ακούει να λέει αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται.."
"Τέκνων μου μην ανησυχείς, νομίζω πως ξέρω την λύση. Εγώ έχω δύο πολύ θεοσεβούμενους παπαγάλους.
-Από το πρωί μέχρι το βράδυ διαβάζουν την Βίβλο και προσεύχονται...
Εάν την φέρεις την παπαγαλίνα σου και περάσουν μαζί κάποιο χρόνο ίσως να την επηρεάσουν θετικά και το ρεπερτόριό της να αλλάξει.
Τι λες;" "Καταπληκτική ιδέα πάτερ!!" Έτσι την επόμενη μέρα βάζουν την παπαγαλίνα μέσα στο κλουβί.
Με το που βλέπει η παπαγαλίνα τους παπαγάλους τους λέει:
"Είμαι πολύ ξαναμμένη. Θέλετε να κάνουμε τρελλίτσες;"
Τότε ο ένας παπαγάλος κοιτάει τον άλλο και λέει:
"Πέτρο πέτα την Βίβλο... Οι προσευχές μας εισακούσθηκαν!!!".

Ανώνυμος είπε...

Φιλε με τα ανέκδοτα να πεις στους διχειριστές του blog να σου δώσουνε μια μόνιμη στήλη για να γράφεις να γελάμε και λίγο.. γιατί όλα μαύρα ειναι γύρω μας!!!

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ είπε...

ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΙΣ Μ.....ΕΣ!
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ.!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΉ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΚΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

To kalytero anekdoto einai auto tou 10.11 !!!

Ανώνυμος είπε...

enw as poume an dioikouses esy ola tha itan teleia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arxisate tis paparologies oloi...

Ανώνυμος είπε...

Μπροστά μας είναι ένας μεγάλος δρόμος…
“και, και;;”
Και θα περάσουμε απέναντι…
“και μετά;;”
Θα σταματήσουμε σε εκείνο το γωνιακό μαγαζάκι με τις μαύρες αφήσες και τα φανταχτερά κόκκινα γράμματα και θα πάρουμε κάτι να φάω και από ότι φαντάζομαι…
“….”
Και κάτι με πολύ σοκολάτα για σένα.
“Ουαάοο!”
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι τόσο ενθουσιασμένος, το κάνουμε αυτό κάθε μέρα!
“Δε μπορώ να χαίρομαι που είμαι ακόμη μια μέρα παρέα με τον φίλο μου; Αυτός πηγαίνει στη δουλειά, εγώ θα τρώω ένα τεράστιο προφιτερόλ και μέχρι να το φάω όλο, θα έχει σχολάσει!”
“Είναι το ίδιο ρε λέσι;”
“Πως με είπες;;” Ρώτησε δείχνοντας πειραγμένος ο Φάνης, αλλά στην πραγματικότητα δεν πειράχτηκε γιατί ήξερε ότι ήταν στα αλήθεια εντελώς λέσι! Τα κολεόπτερα, αν και δεν είναι γνωστό στον ευρύ επιστημονικό κόσμο, έχουν πολύ μεγάλη δόση αυτογνωσίας.
Καλά δεν παθαίνεις τίποτα με τόση σοκολάτα κάθε μέρα; Το ξέρεις ότι θα χαλάσεις τα νεύρα σου;
Εχμμ.. δεν έχω νεύρα… Είμαι έντομο, you know… zzzz, bzz, vziioun κτλ.
What ever… Πάμε γιατί άργησα. Έτοιμος;
Έτοιμος!
——————-
Διάλλειμα για διαφημίσεις
Οκ, ήταν ένα κακόγουστο αστείο αυτό με την διακεκομένη γραμμή και τις διαφημίσεις. Έτσι κι αλλιώς τις διαφημίσεις στας ιστοσελίδας μπορείτε να τις δείτε χωρίς διάλλειμα ( Μη ρωτήσει κανείς για το καθαρεύουσας style, έτσι μου βγήκε ).
(Κάποιος να επιβεβαιώσει αν τα έντομα δεν έχουν όντως νεύρα παρακαλώ)
Φ.Π(Φωνή του Πουθενά): Σε αυτή την ιστορία, το συγκεκριμένο έντομο, δεν έχει νεύρα, το επιβεβαιώνω εγώ.
Εντάξει, λοιπόν συνεχίζω.
- Με βλέπεις που περπατάω ευθεία;
- Σε βλέπω!
- Και από ότι βλέπω είσαι ακριβώς δίπλα μου…
- Ναι!!
- Δε σταματάς λοιπόν το ενοχλητικό ζικ-ζάκ; Μα δε βλέπεις ότι δεν έχει νόημα το να πετάς δεξιά – αριστερά όλη την ώρα, σα χαλασμένο placeholder κομπολογιού, σε παλιατζίδικο;
- Οh, μιλάς για τις μανούβρες αποφυγής που μάθαμε στο εντομοτικό σχολείο. Να σου εξηγήσω! Φαντάσου μια μυγοσκοτώστρα και….
- ΑΑΑ σωστάαα, και έτσι γλυτώνεις μπράβο… (Μάλλον δεν έχει μάθει ακόμη για το Aroxol και καλύτερα θα ήταν να μην του το πείτε ούτε εσείς!) Λοιπόν, Φάνη. Τα λέμε στο γνωστό σημείο στις 15.00. Μην αργήσεις. Άλλη μια μέρα στο δημόσιο ξεκινά…
Συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...

Ήρθες και πάλι τρελό καρναβάλι

Ήρθες και πάλι
τρελό καρναβάλι
παντού σκορπώντας
γέλια, χαρά
και τη ζωή την έχεις μεταβάλλει
σε πανηγύρια και ξεφωνητά.
Πηδάς και χορεύεις
τρως και μεθάς
παντού σκορπώντας
γέλια, χαρά
και πέφτουν επάνω σου
σαν τη βροχή
οι σερπαντίνες και τα κομφετί.

Ανώνυμος είπε...

Τείχη

Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ
μεγάλα κ' υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη.
Και κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ.
Άλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη·
διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον.
Α όταν έκτιζαν τα τείχη πώς να μην προσέξω.
Αλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ή ήχον.
Ανεπαισθήτως μ' έκλεισαν από τον κόσμον έξω.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος κουράζεται για τον πλησίον του από καθαρή αγάπη,


ξεκουράζεται με την κούραση!


Αυτός που αγαπάει τον εαυτό του και τεμπελιάζει,


κουράζεται με το να κάθεται!"