Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Ενήλικες από το Κ.Ε.Ε. Ν. Πέλλας

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων του νομού Πέλλας ανακοινώνει ότι, συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες, καθώς και η υλοποίηση διάφορων επιμορφωτικών προγραμμάτων σε όλο τον νομό Πέλλας. Ανάλογα με τη ζήτηση, πραγματοποιούνται προγράμματα πληροφορικής, ξένων γλωσσών, περιβάλλοντος, πολιτισμού, οικονομικών, ιατρικών θεμάτων κ.α.. Για την έναρξη ενός προγράμματος απαιτούνται 15 με 20 άτομα, ενώ τα τμήματα ξεκινούν κάθε μήνα, μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων. Οι πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις καθημερινά στα αρμόδια γραφεία κάθε δήμου.
Εκτός από τα προγράμματα πληροφορικής, αγγλικών και γαλλικών διαφόρων επιπέδων, μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαΐου, τα παρακάτω 25ωρα προγράμματα:....
-Οικονομική Διαχείριση και Χρήση Νέων Τεχνολογιών στη Διαχείριση του Νοικοκυριού - Για ενήλικες με απολυτήριο Γυμνασίου.
-Διατροφή – για ενήλικες ανεξάρτητα από επίπεδο εκπαίδευσης, που επιθυμούν να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες (Κάθε Δευτέρα - Τετάρτη 4-6)
-Τοπική ιστορία (Οργάνωση συλλογικής έρευνας τοπικής ιστορίας - Εργαλεία και μέθοδοι ιστορικής γνώσης - Γενικά περί ιστορίας - Τοπική ιστορία). Για ενήλικες που έχουν τουλάχιστον ολοκληρώσει την Υποχρεωτική Εκπαίδευση και ενδιαφέρονται για την ιστορία του τόπου τους.
Χρήση Νέων Τεχνολογιών στις Επιχειρήσεις Για ενήλικες επιχειρηματίες τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης, που επιθυμούν μια πρώτη επαφή με την έννοια του «e-Επιχειρείν». (Κάθε Τρίτη - Πέμπτη 4-6)
Με την αίτηση επισυνάπτεται υποχρεωτικά αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Τα προγράμματα προφέρονται δωρεάν, ενώ συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: