Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ψηφίζουν οι εργαζόμενοι των ΔΕΥΑ για τον αντιπρόσωπό τους στο ΔΣ

Οι εργαζόμενοι των ΔΕΥΑ του νέου δήμου Πέλλας σε λίγη ώρα θα ψηφίσουν για την ανάδειξη του εκπροσώπου τους στο Διοικητικό συμβούλιο της νέας Επιχείρησης που θα δημιουργηθεί μετά τη συγχώνευσή τους που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη καταρτίζεται το νέο Καταστατικό της Επιχείρησης που θα έχει σημαντικό έργο να επιτελέσει αφού η ανάγκη δημιουργίας υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης στις Δημοτικές Ενότητες του νέου δήμου είναι μεγάλες. Η ψηφοφορία θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών Περιμένουμε πάντως με ανυπομονησία να εφαρμοστεί το ενιαίο τιμολόγιο στο δήμο και επιτέλους να δούμε να πληρώνουν όλοι… γιατί η μαγκιά και η βλακεία κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει. Ψηφοθηρίες με τους λογαριασμούς θα είναι καλό να μην επιχειρηθεί από το νέο Διοικητικό συμβούλιο γιατί το σενάριο του «δεν πληρώνω» κάποιοι το θεωρούν μαγκιά…σε βάρος των κοροϊδων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ Ο Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ 4000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ. ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΓ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ "ΓΡΑΜΜΕΝΟ". ΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 4000 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑΓ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός σου είπε ότι ο διευθυντής παίρνει μόνο 4.000 ευρώ τον μήνα στο χέρι όταν ο κόσμος ψωμολυσσ΄΄αει με το μνημόνιο και υποφέρει χωρίς στην ουσία ο διευθυντής να παράγει τίποτε; Μάλλον παράγει κόντρα και αντίδραση σε ότι θετικό πάει να γίνει από την πλευρά της διοίκησης.Είναι λογικό να λαμβάνει τέτοια αμοιβή όταν μηχανικός του δήμου με 25 χρόνια υπηρεσίας λαμβάνει 1400;Αυτά γνωστοποιήθηκαν στον Παπανικολάου ο οποίος δεν έκανε τίποτε για να διορθώσει τέτοια και άλλα πολλά κακώς κείμενα και το ΄πλήρωσε.Ο νέος δήμαρχος προτίθεται να κάνει κάτι ή η πρόκληση θα συνεχίζεται;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΝΤΩΣ 4000 ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΔΩ ΟΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ .ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΕΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΧΗΛΟ ΜΙΣΘΟ!ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. Κ.Χ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΥΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΕΤΟ!