Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Γέμισε χρώματα και μουσική το πάρκο του Πολύκεντρου. Έγιναν τα εγκαίνια της Ανθοέκθεσης Πέλλας

Μια εικόνα γεμάτη χρώματα, πράσινο και ομορφιά αντικρίζει ο επισκέπτης που επισκέπτεται την Ανθοέκθεση Πέλλας, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα από το δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο παρουσία του βουλευτή Ηλία Θεοδωριδη και του αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Θεοδωρίδη. Στο πάρκο του Πολύκεντρου παραγωγοί φυτών από το δήμο αλλά και από την ευρύτερη περιοχή εκθέτουν τα φυτά τους δημιουργώντας ένα πολύχρωμο μωσαϊκό με γνωστά και σπάνια φυτά. Όπως ανέφερε και ο δήμαρχος, η έκθεση αυτή πρέπει να καταστεί θεσμός και να διευρυνθεί τις επόμενες χρονιές με περισσότερες συμμετοχές και σε μεγαλύτερη έκταση. Παράλληλα με τη λειτουργία της έκθεσης το Σαββατοκύριακο, μουσικά τμήματα του Αλεξάνδρειου Δημοτικού ωδείου Γιαννιτσών παρουσίασαν μουσικές δημιουργίες με φωνητική υποστήριξη ενώ χορωδιακά τμήματα του 3ου Αγαθοβούλειου δημοτικού σχολείου έδωσαν το δικό τους μουσικό στίγμα στις εκδηλώσεις.
Πάντως αρνητική εντύπωση...προκάλεσε η απουσία ορισμένων παραγωγών της περιοχής που όπως φαίνεται βλέπουν ανταγωνιστικά αυτή την πρωτοβουλία. Ωστόσο είναι καιρός να προτάσσουμε πάντα το κοινό συμφέρον και όχι μεμονωμένα συμφέροντα, και στην περίπτωση αυτή θεωρούμε ότι η εικόνα τη πόλης και τα οφέλη από την πρωτοβουλία αυτή είναι μεγαλύτερα από τον όποιο ανταγωνισμό που στην ουσία δεν υφίσταται.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 28 Μαϊου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά αυτό που αντικρίζουμε από το βράδυ της Παρασκευής είναι πραγματικά μαγευτικό, υπέροχο και πρωτοπόρο όχι μόνο για τα Γιαννιτσά αλλά και για όλα τον Νομό Πέλλας καθώς είναι η πρώτη Ανθοκομική Έκθεση του σ’ όλο την Πέλλα. Θαρρώ πως πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Πέλλας κο. Γρηγόρη Στάμκο και τους συνεργάτες του για αυτή την τόσο όμορφη πρωτοβουλία, αν και τα συγχαρητήρια είναι δεδομένα και αυτό φαίνεται από την πολυκοσμία που χαρακτηρίζει την περιοχή του Πολυκέντρου τις τελευταίες μέρες. Επιτέλους κάτι διαφορετικό μέσα στην πόλη μας! Εύγε και πάλι εύγε! Μακάρι να μπορούσαν να κρατηθούν έτσι για όλη την χρονιά (ειδικά το σιντριβάνι που είναι όλα τα λεφτά!!!)…

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την Ανθοέκθεση, αλλα φίλε/η μην υπερβάλεις γιατί η Έδεσσα διοργανώνει Ανθοέκθεση εδώ και μερικά χρόνια.Μακάρι όλες οι πολεις να κάνουν το ίδιο για περισσότερο διάστημα.

Συλλογος Εργαζομένων Δήμου Πέλλας είπε...

Συγχαρητήρια για την επιτυχη διοργάνωση στους συναδέλφους και στους συνεργάτες του Δημάρχου. Η ανθοέκθεση πλαισιωμένη με τις παράλληλες εκδηλώσεις ελπίζουμε να αποτελέσει έναν νέο θεσμό που θα προάγει ουσιαστικά την οικονομική δραστηριότητα, την περιβαλλοντολογική συνείδηση και τον πολιτισμό του δήμου Πέλλας.

ΔΣ Συλλόγου Δήμου Πέλλας

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΌ ΤΟΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ. ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ? ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟΥΜ ΤΟΝ ΒΟΙΤΣΙΔΗ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Η ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ,ΕΒΓΑΛΕ ΠΙΚΡΙΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΒΙΑΣ ΤΟΥ.ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ; Ά ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΑΖΕIΣ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ[ΓΡΑΝΑΖΙ ΦΑΝ]

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1. Η ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.
2.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!
3.ΓΕΜΙΣΕ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΡΧΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.
4. ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
5.ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!