Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Στη Δ εθνική κατηγορία ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Νίκησε πριν λίγο στον τελικό των play off τον Εδεσσαϊκό με σκορ 1-0.

Από σήμερα ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών πανηγυρίζει την άνοδό του στην Δ εθνική κατηγορία αφού κατάφερε λίγη ώρα πριν να κερδίσει στο μεγάλο τελικό των Play off την φιλόδοξη ομάδα του Εδεσσαϊκού στο δημοτικό στάδιο της Νέας Τραπεζούντας Γιαννιτσών. Ο αγώνας που έγινε μπροστά σε 600 φιλάθλους φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού κυριάρχησαν, η δύναμη, το πάθος και η νευρικότητα που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή δύο παικτών, ενός για κάθε ομάδα. Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στις δύο εστίες ενώ το χρυσό τέρμα πέτυχε για τους γηπεδούχους στο 35΄ο Νταλής που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση των αμυντικών σε εκτέλεση φάουλ, και με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Πάντως η ομάδα του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών επάξια πήρε το εισιτήριο της ανόδου αφού και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αποκτώντας και το πλεονέκτημα έδρας στον τελικό των play off...
Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες των δύ9ο ομάδων που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια αναμέτρηση κρίσιμη και για τους δύο την οποία παρακολούθησαν, μέχρι το τελευταίο λεπτό οι φίλαθλοι. 
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αλατζά Π. και των βοηθών του κ. Θεολόγου Π. και Γεωργίου Ν. Τέταρτος διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μιχαηλίδης Γ. που είχε αρκετή δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: