Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Στον τελικό των play off της Α1 ο Εδεσσαϊκός Κέρδισε μετά από επεισοδιακό αγώνα τον Μ.Α. Πέλλας με 3-2

Στην παράταση κρίθηκε ο μεγάλος νικητής του επεισοδιακού αγώνα μπαράζ μεταξύ του Μ.Α. Πέλλας και του Εδεσσαϊκού για την ανάδειξη της ομάδας που θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή της Α1 Π.Α.Ο.Κ. Γιαννιτσών για την άνοδο στη Δ εθνική κατηγορία. Ο αγώνας έγινε στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών παρουσία 800 περίπου φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ο τυπικά γηπεδούχος Μέγας προηγήθηκε στο 45΄με κοντινό πλασέ του Ευθυμιάδη που εκμεταλλεύτηκε τη μακρινή πάσα του Τζιβελέκη και το λάθος του Πασχαλίδη. Ο Εδεσσαϊκός ισοφάρισε στο 80΄με κοντινή κεφαλιά του Γκεοργκίεφ και έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση.
Λίγο πριν την κανονική διάρκεια του αγώνα αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες) ο Τσάτσε του Εδεσσαϊκού και ο Τζιβελέκης του Μ.Α. Πέλλας καθώς και ο προπονητής των πρασίνων Βασίλης Ασλανίδης για διαμαρτυρία....
Στη διάρκεια της παράτασης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα.
Το 1-2 έγινε στο πρώτο λεπτό της παράτασης 91΄ με δυνατό σουτ του Καπαγιάρογλου για να ισοφαρίσει 2-2 με κοντινή προβολή ο Ευθυμιάδης στο 110΄. Η λύτρωση για τον Εδεσσαϊκό ήρθε στο 120΄ με διπλό σουτ του Τσόρμπα αφού στην πρώτη προσπάθεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή της με νέσο σουτ την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τα τα παιδιά από την Έδεσσα. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών νίκη την Κυριακή και Δ εθνική.