Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή οι εκδηλώσεις στο Παλαίφυτο

Με μεγάλη επιτυχία και με μαζική συμμετοχή των πολιτών ξεκίνησε στο Παλαίφυτο το τετραήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιφύτου «Πυρσός», σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. του δήμου Πέλλας.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη 24 Αυγούστου με παράσταση Καραγκιόζη, στο τοπικό Αμφιθέατρο. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη και τα παιδιά είχαν μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μια εκπληκτική παράσταση από το Θέατρο Σκιών, ενώ κοινή ήταν η επιθυμία των παιδιών να επαναληφθεί με την πρώτη ευκαιρία η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Την 2η μέρα των εκδηλώσεων, την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ,.....
διοργανώθηκε λαϊκό γλέντι στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πυρσός» που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Tα μέλη του συμβούλιου καθώς και εθελοντές- φίλοι του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει αυτή η εκδήλωση.
Το κέφι, η ζωντάνια, ο χορός, ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια του ξεφαντώματος, στο οποίο συμμετείχε η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του χωριού και όχι μόνο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, με συνεργάτες του.
Το τετραήμερο των εκδηλώσεων συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου με χορωδιακή συνάντηση, μοντέρνο χορό στο Αμφιθέατρο Παλαιφύτου και ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο 27 Αυγούστου με παραδοσιακούς χορούς, στον ίδιο χώρο.
Να σημειωθεί τέλος ότι την Κυριακή 28 Αυγούστου, στις 7.00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ιωάννου Προδρόμου Παλαιφύτου, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και περιφορά της εικόνας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;