Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Εικόνα ντροπής στο 1ο Λύκειο Γιαννιτσών. Ανικανότητα η αδιαφορία του υπευθύνου αντιδημάρχου;

Όταν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο έγινε αναφορά στα προβλήματα των σχολικών μονάδων του δήμου Πέλλας και ειδικότερα αυτών που βρίσκονται στην πόλη των Γιαννιτσών τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας διαβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων και ότι στον Αγιασμό όλα θα ήταν έτοιμα στην ώρα τους. Δεν ξέρω αν η εικόνα που παρουσίαζε σήμερα το πρωί το ο Λύκειο Γιαννιτσών μια από τις πιο κεντρικές και σημαντικές σχολικές μονάδες της πόλης, ικανοποίησε το δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο αλλά δεν μας αφορά καθόλου η αισθητική τους. Αντίθετα αυτό που μας αφορά είναι τα παιδιά μας να φοιτούν σε χώρους καθαρούς και φιλικούς κάτι που δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει με το συγκεκριμένο σχολείο.... Οι δικαιολογίες ότι το υπουργείο δεν έστειλε λεφτά είναι για τους αφελείς γιατί ένας σοβαρός δήμος βάζει τις προτεραιότητες του, κάνει τον προγραμματισμό του και υλοποιεί το πρόγραμμα του ανάλογα. Προφανώς στο δήμο Πέλλας προτεραιότητα είναι τα πανηγύρια, οι χοροί, οι απονομές και τα σουβλάκια και όχι η κατάσταση στα σχολεία.
Ντροπή είναι η μόνο λέξη που αρμόζει στην εικόνα που αντίκρισαν σήμερα μαθητές και καθηγητές!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην λέμε και ότι θέλουμε, το συγκεκριμένο σχολείο κάθε χρόνο το ίδιο παρουσιάζε εδώ και χρόνια…γκράφιτι και ακαταστασία μεγάλη και επί Παπανικολάου και Στάμκου.. μην τα ρίχνουμε όλα στην διοίκηση όταν Τρίτη βάφετε το σχολείο και Τετάρτη γίνεται ακόμα χειρότερα από ότι ήταν την Δυετέρα!!! Σας το λέω δηλ. πληροφοριακά τόσο ως γονέας όσο και σαν καθηγητής! Το 1ο Λύκειο πάντα την ίδια εικόνα είχε!!!
ο καθηγητής

Ανώνυμος είπε...

Το blog πολυ καλά τα λέει και εγώ γονέας είμαι και γνωρίζω. Πέρσι θυμάμαιτο καλοκαίρι είχαν γράψει στους εξωτερικούς τοίχους και τότε και πάλι το είχε επισημάνει το blog.Το Σεπτέμβριο ενω το σχολείο είχε βαφεί και ήταν έτοιμο για τη νέα χρονιά, κάποιοι το βράδυ πριν τον Αγιασμό έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.
Είναι δηλαδή δύο διαφορετικά πράγματα και δύο διαφορετικές λειτουργίες της διοίκησης του Δήμου. Γιαυτό μην τα εξισώνουμε όλα με ευκολία.
Σίγουρα πάντως το blog δεν λέει ότι θέλει αλλα την αληθεια...

Ανώνυμος είπε...

O Διευθυντής και οι 2 υποδιεθυντές που πηγαίνουν εκεί από 1η Σεπτεμβρίου στραβωμάρα έχουν;Ταμείο το σχολείο έχει.Ας πλήρωναν έναν εργάτη να το βάψει.Αφού ο αντιδήμαρχος δεν καίγεται..Πως να το κάνουμε δηλαδή.Με το ζόρι;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ! ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;
ΟΦΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ας πανε να ζητησουν τα λεφτα για το βαψιμο του σχολειου απο τους καλοθελητες των συνδεσμων Παοκ, Αρη και Αεκ που πρωτοι πρωτοι μολις βρουν καθαρο τοιχο κανονιζουν να τον "περιποιηθουν" οπως αυτοι ξερουν!

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ) ΚΡΙΤΙΡΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ Η Ο ΛΕΡΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙ.......................

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και η ευθήνη μας σαν γονείς και πολίτες που μεγαλώνουμε τους κανακάρηδες μας με το δεδομένο ότι γουστάρουν να κάνουν και ένα κράτος θα τρέχει από πίσω να διορθώνει τις καταστροφές τους. Ένα σχολείο θα χρειαζόταν βάψιμο κάθε 7-8 χρόνια αλλά τώρα πρέπει να βάφετε κάθε βδομάδα γιατί? Επειδή θεωρούμε ότι το να καταγγείλουμε τον βάνδαλο είναι ρουφιανιά. Η δημόσια περιουσία πρέπει να υπερασπίζεται από όλους μας ενεργά.

Ανώνυμος είπε...

3.40.MHN ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.Λες ότι τα ταμεία παραδόθηκαν στην πρόεδρο (Λαγομάτη).Η Λαγομάτη είναι πρόεδρος στην πρωτοβάθμια.Στα λύκεια είναι ο Παπαδόπουλος από Κρύα Βρύση.
Αφού δεν ξέρεις ούτε ποιός είναι πρόεδρος γιατί λες ψέμματα;ΑΙΣΧΟΣ
Οι λυκειάρχες δεν είχαν παραδόσει και είχε λεφτά για να το βάψει.ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ.
Ενας εργάτης και 5 κιλά μπογιά αν μπλόκαραν τον διευθυντή ας παραιτηθεί γιατί αν αρχίσουν τα πραγματικά προβλήματα θα τρελαθεί.