Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Σε καλή κατάσταση η γυναικεία ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

Νίκησε σε φιλικό τον Παναθλητικό 27-17
Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του Οκτώβρη. Ωστόσο υπάρχει μια πρόταση από πλευράς ορισμένων παραγόντων των ομάδων για να αναβληθεί η έναρξη του πρωταθλήματος με σκοπό να υπάρξει μια πιο ουσιαστική συζήτηση πάνω στο θέμα της οργάνωσης του πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί φέτος με οκτώ ομάδες.
Η ομάδα του Μέγα πάντως είναι έτοιμη για κάθε εξέλιξη και ακολουθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας της με το νέο προπονητή της ομάδος τον Κύρο Σαράφη. Χαρακτηριστικό της φετινής ομάδας είναι η παρουσία αθλητριών από Γιαννιτσά και τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.....
με την προσθήκη της Παπαδοπούλου Μαρίας από τη Βέροια η οποία αγωνίζεται ήδη δύο χρόνια στην ομάδα. Και αυτό γιατί η διοίκηση της ομάδος των Γιαννιτσών έδειξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο δυναμικό των τμημάτων υποδομής της ομάδας, αποφεύγοντας την επιλογή των ξένων παικτριών, που πάντα δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.
Το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών υποδέχτηκε σε φιλικό αγώνα τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης, ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία και την οποία δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με το ευρύ σκορ 37-17. Κατά διαστήματα ο Μέγας έπαιξε γρήγορο και όμορφο χάντμπολ και ικανοποίησε με την απόδοσή του. Με τη νικήτρια δεν αγωνίστηκαν οι Πιπιλακίδου και Τσιτσούκη.
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: Παρασκευαϊδου, Γιαντσή, Χατζηπαρασίδου 11, Μπατζαρακούδη 4, Ιωαννίδου 3, Γεωργιάδου 3, Ανστασίου Ελένη 4, Παπαδοπούλου Μ. 6, Παπαδοπούλου Ι. 3, Μιχαήλοβα 3. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: