Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Σίμος Δανιηλίδης (δήμαρχος Συκεών – Νεάπολης) εξελέγη πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Ωστόσο λίγο πριν την διαδικασία της ψηφοφορίας ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου επικεφαλής της «Αδέσμευτης Δημοκρατικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης», που υποστηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και που ήρθε δεύτερη σε ψήφους, δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχει στην ψηφοφορία για να μην νομιμοποιήσει την εκλογική διαδικασία που ανέδειξε πλειοψηφούσα την παράταξη «Αυτοδιοικητικής Κίνησης Κεντρικής Μακεδονίας», με επικεφαλής το Σίμου Δανιηλίδη .
Πρόεδρος στην Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχθηκε με τις 13 ψήφους της πλειοψηφούσας παράταξης όπως αναμενόταν ο Σίμος Δανιηλίδης,.....
Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, γραμματέας ο δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Παπαγιάννης και μέλη ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Δημήτρης Τερζίδης.
Λευκό ψήφισε ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια: