Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Αποφασίζουν για τα έξτρα χρήματα που θα πληρωθούν

Φαίνεται ότι κάποιοι μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι νοικοκύρεμα και περικοπές δεν χρειάζεται μόνο στον δημόσιο τομέα αλλά και σε Οργανώσεις όπως αυτή της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών. Και το λέω αυτό γιατί ο πρόεδρος της Οργάνωσης κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση και μεταξύ των θεμάτων συζητήθηκε η αποζημίωση που θα λάβουν τα μέλη της 5μελούς Επιτροπής Οπωροκηπευτικών (που είναι και μέλη του Δ.Σ.), για τις υπηρεσίες τους κατά την περίοδο παραλαβής των ροδακίνων. Έτσι λοιπόν οι ίδιοι καλέστηκαν να αποφασίζουν είναι και οι άμεσοι αποδέκτες της απόφασης που όπως μαθαίνω θα βάλει στις τσέπες τους ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στις εποχές που διανύουμε. Και για να είμαι πιο σαφής.....σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποφάσισαν να λάβουν ως επιπλέον αποζημίωση, ο μεν πρόεδρος της Επιτροπής και πρόεδρος του Δ.Σ. 3.000,00 ευρώ τα δε μέλη της Επιτροπής και μέλη του Δ.Σ. 1.500,00 ευρώ.
Και όλα αυτά σε μια περίοδο ισχνών αγελάδων κυρίως για τους αγρότες μέλη της Οργάνωσης, αλλά και για την κοινωνία ολόκληρη. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορουμε να εχουμε τα ονοματα αυτών που συμμετείχαν στο συμβούλιο , ποιοί ψηφισαν υπερ της πρότασης του προέδρου, ποιοί κατά και τελικα ποια είναι τα μελη της επιτροπης που θα καρπωθουν τα χρήματα σε μια περίοδο που ακόμη δεν έχουν πληρωθεί οι εργάτες του κονσερβοποιείου τον μήνα αύγουστο?

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εγινε συμβούλιο μονο με αυτους τους 5 και με μονο θεμα τα λεφτα που θα παρουν?
Γιαννης πινει γιαννης κερναει, αλλα με χρηματα αλλων. Εχουν καταλαβει οτι διαχειριζονται χρηματα των αγροτων και οχι δικα τους για να τα μοιραζουν οπως τους αρεσει?

Ανώνυμος είπε...

Oi παρακάτω παροιμίες αφιεωμένες σε ολους μα ολους τους αγαπητούς διοικητικούς :
"Αλλιώς μας τα` λεγες παπά, πριν σε χειροτονήσουν ."
"Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς .."

Kαι για τους συμπαθείς εργαζόμενους:
"Αγια Βαρβάρα μίλησε κι ο Σάββας απεκρίθη: - Μαζέψτε ξύλα κι άχυρα και συρτέ και στο μύλο, γιατί Αι - Νικόλας έρχεται στα χιόνια φορτωμένος."

Ανώνυμος είπε...

3000 ευρω πηρες Κυριε Προεδρε για να προσφερεις τις υπηρεσιες σου? να φανταστω οτι για να παρεις αυτα τα λεφτα θα πει πως σαν προεδρος δεν εχεις χρεη στην οργανωση!! Γιατι ενας προεδρος Νικο θα πρεπει να ξερεις οτι πανω απο ολα θα πρεπει να εισαι αξιοπιστος και αξιολογος επομενως ρωτω και εσενα και την κυρια διευθυντρια που υποτιθετε οτι προστατευει τα συμφεροντα της ενωσης: εχει ξεπληρωσει ο Κυριος Γιαγκος τα χρεη του κυρια διευθυντρια? 3000 ευρω σας φαινονται καλα η να τους δωσουμε και κανενα επιδομα? Και εσεις μελη του σωματειου των εργαζομενων γιατι δεν μιλατε? Εσυ Γιουλα και εσυ Ολγα σας εφαγε το παντικακι την γλωσσα? Οσο για το ποιοι ειναι αυτοι που θα παρουν απο 1.500 δεν χρειαζονται συστασεις ειναι αυτοι που αυτοαποκαλεστηκαν διοικουσα επιτροπη!! Α!!! Μιχαλη εχω τον γιο μου που ειναι ανεργος μπορουμε να τον βολεψουμε και αυτον στο κονσερβοποιιο η επειδη εβαλες ολους τους συγγενεις σου δεν υπαρχει θεση!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΌΝΤΑΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΡΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΔΙΕΥΘΗΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 'ΝΤΑΝΥ' ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ;ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ.ΜΙΛΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ (ΣΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ)ΠΕΡΙ ΚΡΥΦΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΤΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!
ΩΡΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΡΟΥ! ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΡΟΥ!! ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ!! ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!! ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ? ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ!!!
ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΣΥ?
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΛΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΧΥ" ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΦΡΟ" ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΑ!!
ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ...ΚΡΙΜΑ.ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ...ΚΡΙΜΑ.ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Δ.Σ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΤΙΛΙΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΑΛΛΟ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ...ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΩΝ ΗΣΟΥΝ? ΚΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΕ ΑΣΧΕΤΕ?ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ BLOGAKIA.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΝΑΥΤΟ?ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΞΑΝΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ...
ΚΑΤΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΞΕΜΡΟΣΤΙΑΖΕΣΑΙ ΚΙ ΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ...