Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Φιέστα ανόδου στη Football league (Β εθνική) eετοιμάζει ηΑναγέννηση Γιαννιτσών.

Το Σάββατο το απόγευμα 5:00 μ.μ. δίνει φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς
Τελικά το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η αγαπημένη ομάδα των φιλάθλων της περιοχής των Γιαννιτσών, η ιστορική Αναγέννηση θα αγωνιστεί στη φετινή περίοδο στη Β εθνική κατηγορία. Η χαρά των φιλάθλων είναι μεγάλη αλλά και η ευθύνη πλέον των διοικούντων εξίσου σημαντική για να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πάντως για να γιορτάσουν παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι την ευχάριστη αυτή εξέλιξη έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 5:00 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών. Σήμερα εξάλλου η Αναγέννηση θα υποδεχτεί σε φιλικό αγώνα στις; 5:00 το απόγευμα την Αναγέννηση Επανομής στο ίδιο γήπεδο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιτελους εστω και ετσι η ομαδα ανεβηκε!!!!!! ελπιζω μονο να ενησχυθει οσο μπορει γιατι με τετοιο ροστερ ουτε στην Δ δεν θα εμενε..... και να βαλουν προσιτες τιμες στα εισητηρια να μπορει ο κοσμος να παρακολουθει ανετα... και να επιστρεψει στο γηπεδο να στηριξει την ομαδα....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Δ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ.ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 5-6 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.