Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Συμφώνησε διαφωνώντας από τη θέση και την εισήγηση του προέδρου

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Άλλο πράμα η πολιτική ουσίας και άλλο πράγμα η πολιτική για το θεαθήναι. Ο λόγος για τη στάση κάποιων δημοτικών συμβούλων απέναντι σε σημαντικά θέματα που τίθενται από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πέλλας. Επανειλημμένως έχει τεθεί το θέμα των χρεών και του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων ύδρευσης των πρώην δήμων πλην του δήμου Γιαννιτσών που λειτουργούσε ορθολογικά και οργανωμένα. Ωστόσο όταν αναφέρθηκε σε αυτό και πάλι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι συγκεκριμένες ΔΕΥΑ υπήρχαν μόνο στα χαρτιά και δεν λειτουργούσαν…» πήρε την απάντησή του από τον αντιδήμαρχο Σωκράτη Καζαντζίδη που ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι οι παραπάνω ΔΕΥΑ λειτουργούσαν κανονικά και παρήγαγαν έργο. Μάλιστα για την Τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης....
που την εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος Απόστολος Ασλανίδης τη χαρακτήρισε το λιγότερο «άδικη» ωστόσο την υπερψήφισε στη συνέχεια.
Πάντως έστειλε και ένα μήνυμα στο δήμαρχο αλλά και στους συναδέλφους του λέγοντας ότι θα πρέπει να γίνει μία έκτακτη συνεδρίαση για να τεθεί το θέμα της ισόρροπης ανάπτυξης στο δήμο Πέλλας αφού διαπιστώνει ότι αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι οι μικρότεροι πρώην δήμοι ενσωματώνονται οικονομικά και κοινωνικά στο δήμο Γιαννιτσών, με αποτέλεσμα όλη η οικονομική δραστηριότητα να κινείται γύρω από τους επαγγελματίες της πόλης των Γιαννιτσών σε βάρος αυτών των πρώην δήμων.
Νομίζω ότι η πρώτη καμπάνα χτύπησε και μάλιστα ηχηρά…

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΟΥ... ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ξεχναει ομως οτι ειναι Αντιδημαρχος Γιαννιτσων
Αλλα με τα ζορια που εχει και νυχτοφυλακας στο γκαραζ θα δεχοταν να ειναι.

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ 4000.....ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΗΝ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ....

Ανώνυμος είπε...

5 kai 19 εχουμε και απειλες τωρα.τοση πρεμουρα με τον σωκρατη ?σε προκαλω οτι δεν προσεχω απο κοτεσ και θρασυδηλους δε μασαω

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζαντζίδης ζεί εδώ και 13 χρόνια από τον Δήμο Κρύας Βρύσης και τώρα Πέλλας. Αν δούμε τι έχει προσφέρει τόσα χρόνια στην κοινωνία η απάντηση θα είναι ΤΙΠΟΤΑ. Αν ανατρέξουμε σε όλα τα δημοτικά συμβούλια θα δούμε ότι ούτε λόγο είχε ποτέ αλλά ούτε και καμία πρόταση μόνο παραπολιτική. Το μόνο που τον νοιάζει είναι ο μισθός και το προσωπικό του συμφέρον. Έχει γίνει και παιδί του Θεοδωρίδη και καθαρίζει ο θετός μπαμπάς. Ας δούμε τα προσωπικά του οφέλει και τα οικογενειακά του και θα καταλάβουμε. Αλλωστε μπροστα στο προσωπικό του όφελος δεν σέβεται τίποτα.

Φτωχός Αγρότης σαν και σένα. είπε...

παιδιά ποιός είναι αυτός στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά που από 1-1-2011 τρώει πίνει κερνάει από το κυλικείο και το παιδί τον ψάχνει για να πάρει τα λεφτά του. Επειδή μαθένω ότι δεν τον φθάνουν και έχει δαγκώσει και άλλους, γιατί έχει και ακριβά γούστα, προτείνω να κάνουμε έρανο για να τον βοηθήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ Ο 5:19 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ 1:00! ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ! ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ «ΠΑΓΚΟ» ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΛΗ…ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΑΠΕΙΛΩ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ….ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ «ΠΑΓΚΟ» ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ….ΗΔΗ ΜΕΤΡΑΩ 1 ΥΠΕΡΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΓΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ………… ΣΤΟΝ «ΠΑΓΚΟ»!!!!!!!!

Ένας Τοκογλύφος είπε...

Ρε παιδιά από που πάνε στα ΚΑΖΙΝΟ