Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Το "Μαγικό χωριό" στο Μεσσιανό Γιαννιτσών σας προσκαλεί την προπαραμονή των Χριστουγέννων

Ο Σύλλογος Ποντίων Μεσιανού και « Το Μαγικό Χωριό » για δεύτερη συνεχή χρονιά, σας προσκαλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα από τις 23.12.2011 μέχρι και την Πρωτοχρονιά! Η αγάπη, το φιλότιμο και ο εθελοντισμός των ανθρώπων μπορεί τελικά να κινήσει τη γη ολόκληρη.. Ο Σύλλογος, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αποδεικνύει ότι μπορεί και έχει την ικανότητα, να βρει τη δύναμη για να τραβήξει μπροστά. Και αν ακόμη οι συνθήκες δεν υπάρχουν, σίγουρα το μεράκι και η αγάπη του Συλλόγου και όλων των κατοίκων του χωριού είναι τέτοια, που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες αυτές, με τις όποιες αντιξοότητες.
Η συλλογική αυτή δουλειά είναι η περίτρανη απόδειξη μιας ομάδας ανθρώπων....
 που μέσα από τις συνολικές τους, πολιτιστικές και όχι μόνο, δραστηριότητες καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα μέλλον έχοντας ως βάση το παρελθόν και που καταφέρνουν να προχωρούν χωρίς φόβο.. Έτσι και φέτος σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας και να περιπλανηθείτε στα ειδικά διαμορφωμένα σπιτάκια,..
Τα παιδιά μας να παίξουν και να χαρούν συντροφιά με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά! Να δουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο! Να ζωγραφίσουν & να δημιουργήσουν!
Να γνωρίσουν και να γευτούν, μικροί – μεγάλοι, τα παραδοσιακά μας εδέσματα !
Να παρακολουθήσουν μουσικές εκδηλώσεις και πλήθος άλλων εκπλήξεων!
Σας περιμένουμε όλους με μία μοναδική σκέψη… ότι η αγάπη και η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ, για να μας υπενθυμίζουν ότι ακόμη υπάρχουν αξίες που μας φέρνουν πιο κοντά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: