Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Οικονομία στην πίσσα…. η κακός προγραμματισμός !

Δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα επέλεξαν οι αρμόδιοι στο δήμο Πέλλας να δείξουν ότι νοιάζονται για το χάλι των δρόμων στην πόλη των Γιαννιτσών. Οι εκατοντάδες λακκούβες που συναντά κανείς σε όλη την πόλη είναι η απόδειξη του κακού προγραμματισμού ή της αδυναμίας της δημοτικής Αρχής να προφυλάξει τους πολίτες οδηγούς και μη, από επικίνδυνα απρόοπτα. Να μη μιλήσουμε για πεζοδρόμια γιατί εκεί μάλλον πρέπει να λογοδοτήσουν κάποιοι όχι μόνο στο λαό αλλά και κάπου παραπάνω για τις εγκληματικές τους αμέλειες, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις οι πεζοί κινδυνεύουν να τραυματιστούν τουλάχιστον. Δύο ημέρες λοιπόν πριν τα Χριστούγεννα στη συμβολή των οδών Αρβανίτη με Φιλίππου, έκαναν ένα μπάλωμα στο δρόμο......,
 έβαλαν κορδέλες και ένα φωτιστικό σήμα για να προειδοποιούν τους οδηγούς να αποφύγουν το σημείο εκείνο του δρόμου. Ένα ολόκληρο χρόνο το πρόβλημα υπήρχε στο σημείο αυτό και δεν έγινε τίποτε και μέσα στις γιορτές προσπάθησαν να μας δείξουν ότι κάτι γίνεται. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να τους ευχαριστήσουμε μαζί με τις ευχές μας που θυμήθηκαν έστω και τώρα ότι η λακκούβες αποτελούν πρόβλημα της καθημερινότητας μας που μας αφορά πάρα πολύ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τωρα και τις τρυπες στους δρομους τις κλεινουν με τσιμεντο ειναι το νεο μοντελο που ειδε ο δημαρχος στις Βρυξελλες ή ετσι κλειναν τις τρυπες στα χωρια τους ο προισταμενος τσακιρης, οι αντιδημαρχοι σικοβαρης καζατζιδης στεργιουλας παντελιδης πασσαλης.. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΣΑ?
ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΗΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Σ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ "ΑΥΤΟΙ" ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΡΙΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ... ΣΠΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ..!

Ανώνυμος είπε...

αντιδημαρχε του γκαραζ κ. ρουσουπολου χτυπα το χερι στο τραπεζι γιατι ο δηθεν προισταμενος που το εφεραν απο το χωριο σε εκθετει ανεπανορθωτα.. αυτος εινα μονο για να παιρνει το επιδομα του ΟΓΑ του προισταμενου και να πουλαει τσαμπουκα γιατι εχει την καλυψη του δημαρχου.!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΟΓΑ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΠΕΤΑΜΕ ΙΣΩΣ ΑΞΙΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! (ΞΑΔΕΡΦΙΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΚΟΛΛΗΤΟΙ):)