Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

1821 – 2012.. Η κοινωνία αλλάζει. Το πανό στην παρέλαση των Γιαννιτσών

Με δύο λέξεις που μπορούν να προσδιορίσουν όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία σήμερα κάποιοι πολίτες ανάρτησαν πανό στη σημερινή παρέλαση στα Γιαννιτσά. Το πανό ήταν μερικά μέτρα δίπλα από την εξέδρα των επισήμων και σε εμφανή θέση για να το βλέπουν οι πολίτες, αν και θα έπρεπε να βρίσκεται απέναντι από τους πολιτικούς, που έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας. Πάντως την ώρα που προχωρούσαν στον πεζόδρομο για να ανέβουν στην εξέδρα κάτω από την έντονη παρουσία αστυνομικών και ανδρών της ασφαλείας, πετάχτηκαν μπροστά τους φεϊγ - βολάν τα οποία γρήγορα μαζεύτηκαν από δημοτικούς υπαλλήλους που βρίσκονταν στο χώρο αυτό. Όπως σε όλη την Ελλάδα και στα Γιαννιτσά τα Άτομα με Αναπηρία δεν παρέλασαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ασκούμενη πολιτική…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΡΡΩ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!!!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ???? ΕΣΕΙΣ???