Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ηλίας Πλιόγκας: Δεν συμμετέχω στις εκλογές… αλλά θα είμαι παρών στους κοινωνικούς αγώνες.

Με δήλωση του που απέστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Ηλίας Πλιόγκας ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να αναμιχθεί στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφιος κάποιου κόμματος απαντώντας έτσι, στις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μαζί με όλους όσους βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες των επιλογών του Μνημονίου ενάντια σε αυτούς «…που καταστρέφουν το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας» όπως χαρακτηριστικά τονίζει.
Στη δήλωσή του αναφέρει…
Ορισμένοι εδώ στην Πέλλα είναι αδιόρθωτα ανόητοι.....και διαδίδουν ανυπόστατα σενάρια και φήμες. Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ΔΕΝ θα δουν σε κανένα ψηφοδέλτιο τ' όνομά μου. Θα με δουν όμως πλάι στους φίλους, συγγενείς και γνωστούς μου που έχασαν τις δουλειές τους , που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, που πετσοκόφτηκαν άγρια και άδικα οι μισθοί και συντάξεις τους. Θα με δουν μαζί με τους συμπατριώτες μου, που απεγνωσμένοι καθημερινά δοκιμάζονται σκληρά να τα βγάλουν πέρα, που νιώθουν προδομένοι από ηγεσίες, κόμματα και πρόσωπα ,που εξοργίζονται και απαιτούν δικαιοσύνη. Σ 'αυτές τις λίστες των Ελλήνων θα δουν το όνομά μου.
Στις λίστες των απλών ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας, της ντομπροσύνης και της αξιοπρέπειας. Στις λίστες των ανέργων νέων αλλά δυστυχώς και εκείνων της μέσης ηλικίας, που βλέπουν τη φυγή στη ξενιτιά ως μοναδική λύση επιβίωσης. Εκεί λοιπόν θα δουν τ ’όνομά μου ,στις λίστες των χιλιάδων απλών συμπατριωτών μου, που θα δώσουμε ένα σκληρό μήνυμα-ράπισμα σε όσους ξεπούλησαν τα όνειρα μας και καταστρέφουν το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον των παιδιών μας

 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΗΛΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ? ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΙΟΓΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ Μ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ
ΦΤΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά ;;;;που διαφωνείται με αυτά που γράφει ο πλιόγκας;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΣΟΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΙΟΓΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πως θα ήθελες να είσαι σε καμιά λίστα ένας θεός το ξέρει αλλά κανείς ευτυχώς δεν ασχολείται μαζί σου.Οσες επιστολές και αν δημοσιεύσεις κανείς δεν σε παίρνει σοβαρά.Πως θα ήθελες.

Ανώνυμος είπε...

Στην δεξιά λίγοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν,μεταξύ αυτών κι ο Πλιόγας.Απλά σε αυτό το κόμμα στο νομό μας βγαίνει μπροστά ότι να ναι και όποιος να ναι.Κι αυτό γινόταν και στο ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΠΛΙΟΓΚΑΣ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

ενταξει δεν εχει αδικο που το διαψευδει.τοακουω εδο και μερες πως θα ηταν υποψιφιος με τον καμμενο

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε κανείς γιατί έκανε την δήλωση διάψευσης τις άλλες αρλούμπες λέμε γιατί τις έγραψε (κι όταν λέω αρλούμπες για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι δεν είναι έτσι ο κόσμος αλλά όχι ό τι αυτός καίγεται).Ασε μας ρε Πλιόγκα που καίγεσαι ειδικά εσύ για τον κόσμο.Είπαμε πως θα ήηηηηθελες!

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε πως οι δεξιοί δεν παίζεστε.Ειδικά εσύ ρε φίλε ο προηγούμενος ,ψάχνεις να πεις κάτι εναντίον του Πλιόγκα και στο τέλος ξεβρακώνεσαι αφού συμφωνείς μαζί του.Ότι να ναι εισαι ρε φίλε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΗΛΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΈΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ , ΦΗΜΕΣ- ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ - ΑΥΤΟ-ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
ΗΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΗΛΙΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ηλία πές αλεύρι ο Διονύσης σε γυρεύει

admin είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
"ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ