Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Με διαδικασία Fast Track ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος «έφαγε» τον αναπληρωτή διοικητή των ενοποιημένων Νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας

Το σήριαλ με τη διοίκηση των ενοποιημένων Νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας δεν έχει τέλος αφού για μια ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε σχετικά με τις πληροφορίες μας, που ήθελαν τον υπουργό Υγείας να υποκείπτει σε αιτήματα πολιτικών παραγόντων του νομού αλλάζοντας με διαδικασία Fast Track τον αναπληρωτή διοικητή. Με απόφαση που εξέδωσε ο ίδιος ο υπουργός και την επόμενη ημέρα αναρτήθηκε και στο ΦΕΚ της Κυβέρνησης στη θέση του Μιχάλη Γαβρίδη (μέχρι πρότινος αναπληρωτή διοικητή) τοποθετείται ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιαννιτσών Αλέξανδρος Βουδρισλής. Η πρώτη προσπάθεια αλλαγής του αναπληρωτή διοικητή έγινε πριν τα Χριστούγεννα λίγες εβδομάδες μετά το διορισμό του, αλλά.....μετά τη σφοδρή αντίδραση για την άστοχη αυτή μεθόδευση η απόφαση του υπουργού ανακλήθηκε. Τρείς μήνες μετά και ενόψει των εκλογών επανήλθε ο υπουργός δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στη διοίκηση των Νοσοκομείων και κατ επέκταση στη λειτουργία τους. Και αυτό γιατί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήδη έχουν θέσει τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του υπουργού τα μέλη του Δ.Σ. μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας. Να θυμίσουμε ότι ο υπό «φάγωμα» αναπληρωτής διοικητής διετέλεσε διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών για μία περίπου διετία με πολύ καλές αξιολογήσεις που το έφεραν στις πρώτες θέσεις στην Κεντρική Μακεδονία και από τα καλύτερα Νοσοκομεία σε πανελλαδικό επίπεδο.
Σίγουρα ενόψει των εκλογών αποφάσεις σαν κι αυτή προκαλούν πολλά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της, σε ένα Νοσοκομείο όπου το πόρισμα των επιθεωργτών για την υπόθεση με τις χρήσεις υλικών για τις ορθοπεδικές επεμβάσεις ακόμη να δοθεί στη δημοσιότητα, παρότι έχουν αλλάξει δύο διοικήσεις από την ημέρα που βγήκε στην επιφάνεια και αυτό γιατί έχει λήξει η θητεία τους χωρίς να ανανεωθεί ακόμη. ¨Όλα αυτά βέβαια σε μια τόσο δύσκολη αλλά και επικίνδυνη περίοδο για τη χώρα, δημιουργούν ένα θολό τοπίο πίσω από το οποίο φαίνεται σαν κάποιος να κινεί τα νήματα ….
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εχεις προβλημα με τον Βουδρισλη δεν καταλαβαμε
Απολυτα επιτυχημενος ηταν στην ΔΕΥΑ και συμπολιτης μας ειναι εσυ γιατι διαμαρτυρεσαι πολυ καλα εκανε ο Λοβερδος
Μηπως εσενα οταν σε κανανε μελος του ΔΣ ρωτησανε κανεναν και με ποιο κριτηριο σε βαλανε τις σπουδες σου η την προσφορα σου στα κοινα ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε φίλε αυτό κατάλαβες από το post;
Ότι το πόρισμα των επιθεωρητών για την ορθοπεδική κλινική δεν το καταθέτουν δεν σε αφορά καθόλου;
Δεν σε προβληματίζει αυτό;
Καλός και άξιος ο κολητός της Θεοδώρας αλλά δες το δάσος και άσε το δέντρο!
Μπράβο στο blog που παρακολουθεί τέτοιες υποθέσεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς αυτή η κίνηση έχει άμεση σχέση με το κουκούλωμα της υπόθεσης των ορθοπεδικών υλικών. Όχι βέβαια οτι ο νέος υποδιοικητής έχει δύναμη να αποτρέψει κάτι από την τροπή που πήρε η υπόθεση, αλλά φαντάζομαι οτι θα κάνει τα πάντα για να είναι αρεστός στους προστάτες του που με τη σειρά τους έχουν σχέση με την υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΙΡΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ.Ο.Κ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ / ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΗ Η ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ[ΤΖΑΚΡΗ] ΤΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ[ΛΟΒΕΡΔΟΣ]ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΒΟΥΔΡΙΣΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΒΟΥΔΡΙΣΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ.
ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!
ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΗΘΕΝΤΟΣ...... ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 10 και 24 συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Πράγματι η Θοδώρα αντιγράφει και θα την πατήσει. Το σωστό όμως είναι ότι Διοικητή τον έκανε ο Καρασμάνης, γιαυτό και μάλιστα θύμωσε και ο Πλιόγκας, και με τις πλάτες του Καρασμάνη έγινε Δήμαρχος.
Ελπίζω η Θοδώρα να μην εισπράξει την αχαριστία που εισπράτει ο Καρασμάνης και καλά να πάθει. Τα ήθελε ο πωπός του