Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δίκαια νίκη του Πιερικού 0-3 μέσα στα Γιαννιτσά. Για την παραμονή της θα παλέψει στα επόμενα παιχνίδια η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Βαριά ήττα γνώρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην έδρα της την Κυριακή το απόγευμα από τον Πιερικό με σκορ 0-3. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σστο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πλην του πρώτου 15λεπτου του β ημιχρόνου όταν και οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση για να ισοφαρίσουν, αλλά η επίτευξη του 3ου τέρματος του Πιερικού ουσιαστικά έβαλε τέλος στην προσπάθεια τους.
Στο 10ο λεπτό ο Blazevski μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και αφγού απέφυγε τρείς αντιπάλους πάσαρε στον Κοντέων και αυτός με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 36ο λεπτό ο Mokake μετά από κάθετη πάσα.....
 και από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ μπήκε στην περιοχή απέφυγε και τον Αποστόλου και πλάσαρε σε κενή εστία γράφοντας το 0-2.
Στην επανάληψη παρά την αρχική πίεση των γηπεδούχων οι παικτες του Πιερικού ισορρόπησαν τον αγώνα και στο 65ο λεπτό ο Mokake με τα από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και αφού απέφυγε σχεδόν όλη την άμυνα με κοντινό σούτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Στη διάρκεια αλλά και στο τέλος του αγώνα ακούστηκαν διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους με αποδέκτες την διοίκηση και τον προπονητή της Αναγέννησης, ωστόσο ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η τοπική ομάδα χρειάζεται ηρεμία και στήριξη για να επανέλθει στις νίκες και όχι διαμαρτυρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: