Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τι κρύβεται πίσω από την παραίτηση της επιβλέπουσας Μηχανικού του έργου ανάπλασης στην ανατολική πλευρά των Γιαννιτσών;

Το έργο που εκτελείται τους τελευταίους μήνες στην ανατολική πλευρά της πόλης και αφορά αναπλάσεις πάρκων, οδών και πεζοδρομίων το γνωρίζουν όλοι όσοι κινούνται στα Γιαννιτσά. Το έργο είναι χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. και οι έλεγχοι στην εκτέλεσή του είναι αυστηροί. Πριν μερικούς μήνες μάλιστα υπήρξε αυστηρή προειδοποίηση από την επιβλέπουσα υπηρεσία (Διαχειριστική αρχή) για κακοτεχνίες και παρεκκλίσεις από τη μελέτη που είχαν παρατηρηθεί σε σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε. Ωστόσο η παραίτηση της επιβλέπουσας Μηχανικού του δήμου Πέλλας από την επίβλεψη του έργου....ανοίγει έναν άλλο κύκλο συζήτησης γύρω από την αυστηρή τήρηση της μελέτης από τον εργολάβο που εκτελεί τις εργασίες και ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είχε έντονο λεκτικό επεισόδιο με την παραπάνω μηχανικό. Προφανώς κάποιοι ξεχνούν ότι οι παρεκκλίσεις από τη μελέτη δεν επιτρέπονται και τιμωρούνται με άρση της χρηματοδότησης την οποία θα πληρώσουν τελικά οι δημότες. Και επειδή όποιος έχει μάτια και γνώσεις μπορεί να αντιληφθεί αν και σε τι βαθμό έχουν γίνει παρεκκλίσεις περιμένουμε την επιβλέπουσα Μηχανικό να βγει ανοιχτά και να δηλώσει τους λόγους της παραίτησής σης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ??

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ..ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι σήμερα λέγαν ότι είναι δικό τους έργο(Στάμκος), τώρα διαπιστώνουν ατέλειες και προβλήματα και λένε, ''δεν είναι δικό μας έργο, του Παπανικολάου είναι''. Όσο για τον 4:56 είναι πραγματικά αστείος, Το έργο αφορά αναπλάσεις από το Δημαρχείο μέχρι τον Πλατανότοπο, 3000000 και αυτός βρήκε οικόπεδα γνωστών δήθεν στο Νοσοκομείο. Όταν εκανε αασφαλτοστρώσεις στην περιοχή πέριξ των κοιμητηρίων της μητρόπολης, λες να είχε και εκεί γνωστούς; πονηρε!!