Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Σε λίγη ώρα οι εργαζόμενοι στο δήμο Πέλλας θα κάνουν συμβολική κατάληψη του δημαρχείου

Με συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Πέλλας στα Γιαννιτσά θα εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους οι εργαζόμενοι στο δήμο για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση και κυρίως τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Συγκεκριμένα στις 11:00 το πρωί το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων δήμου Πέλλας και εργαζόμενοι θα αποκλείσουν για λίγη ώρα την είσοδο του δημοτικού καταστήματος και θα αναρτήσουν πανό με τα κυρίαρχα συνθήματα τους. Η κινητοποίηση αυτή οργανώνεται στο πλαίσιο της απόφασης της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. για πανελλαδικές κινητοποιήσεις αυτής της μορφής σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων ζητούν τη διασφάλιση... των θέσεων εργασία τους, την διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών διαχείρισης απορριμμάτων, τη στήριξη των δήμων από την Πολιτεία για την υλοποίηση προγραμμάτων στις δομές πρόνοιας, ενώ δηλώνουν αντίθετοι και στις περικοπές των μισθών τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΛΙΓΟ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ 800 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΓΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ 690 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ