Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Απέσυραν τα στεφάνια τους από τον Ομαδικό Τάφο ως ένδειξη διαμαρτυρίας … και τα κατέθεσαν μετά την τελετή

Ανακοινώσεις κατά της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση 
Μνήμης Σκηνές απείρου κάλους που πρέπει να μας προβληματίσουν όλους εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια της εκδήλωσης στον Ομαδικό τάφο στα Γιαννιτσά την Παρασκευή το πρωί. Όπως κάθε χρόνο στο Μνημείο των εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών κάθε χρόνο στις 14 Σεπτέμβρη παράλληλα με την εορτή του Σταυρού τελείται Επιμνημόσυνη δέηση στη Μνήμη των 114 συμπολιτών μας και του δημάρχου Μαγκριώτη που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς φασίστες κατακτητές με υπόδειξη των ντόπιων δοσίλογων συνεργατών τους. Μάλιστα στην τελετή αυτή παρευρίσκονται όλες οι τοπικές Αρχές, Σωματεία, Οργανώσεις και βουλευτές, που καταθέτουν αντιπροσωπευτικά στεφάνια. Στην πρόσφατη τελετή ωστόσο η παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής δημιούργησε μια αναστάτωση αφού.... οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι θεώρησαν πρόκληση την κατάθεση στεφανιού από τους θιασώτες των ναζί που εκτέλεσαν εν ψυχρώ πατριώτες της πόλης. Παρά την αναστάτωση ωστόσο η τελετή ξεκίνησε και τη στιγμή που ο τελετάρχης κάλεσε την Χρυσή Αυγή ως κοινοβουλευτικό κόμμα να καταθέσει στεφάνι η αντίδραση από μερίδα παρευρισκόμενων κορυφώθηκε αποδοκιμάζοντας έντονα τους εκπροσώπους της με αποτέλεσμα αυτοί να κινηθούν απειλητικά και με άγριες διαθέσεις προς τη μερίδα των παρευρισκομένων μελών της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. μέλος της οποίας εκτόξευσε κροτίδα δημιουργώντας προς στιγμή πανικό. Με την επέμβαση όμως της Αστυνομίας η κατάσταση ηρέμησε και η τελετή συνεχίστηκε με τους εκπροσώπους του Κ.Κ.Ε., του ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Εργατικού Κέντρου και του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Πέλλας να αποσύρουν τα στεφάνια τους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Βέβαια τιμώντας τους νεκρούς της πόλης μετά την αποχώρηση των Χρυσαυγιτών τοποθέτησαν και πάλι τα στεφάνια στο Μνημείο των εκτελεσθέντων. Ο συλληφθείς σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τη σε βάρος του δικογραφία ενώ ερωτηματικά προκάλεσε η αδράνεια των εκπροσώπων άλλων Οργανώσεων Συλλόγων και Κομμάτων που έμειναν απαθείς μπροστά στην προκλητική παρουσία των μαυροντυμένων μελών της Χρυσής Αυγής. Υπάρχει και ένα όριο στις προκλήσεις και στην ηθική και δεν μπορεί κάποιοι να το ξεπερνούν με τόση ελαφρότητα και διαγραφή της ιστορικής Μνήμης. 
Για την πρωτοφανή αυτή πρόκληση ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πέλλας επισημαίνοντας μεταξύ άλλων και τα εξής: «Η μνήμη των 114 συμπολιτών μας, που πριν από 68 χρόνια δολοφόνησαν οι ΝΑΖΙ με τους ντόπιους συνεργάτες τους ταγματασφαλίτες του Πούλιου, προσβλήθηκε βάναυσα από την απαράδεκτη πρόσκληση των πολιτικών απογόνων τους, της δολοφονικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Ο Δήμαρχος Γιαννιτσών κ. Στάμκος, είναι πολιτικά, ιστορικά και ηθικά έκθετος για την πρόσκληση των φασιστών στην εκδήλωση μνήμης στον Ομαδικό Τάφο. Καμιά επίκληση της Δημοκρατίας δεν δικαιολογεί, πρόσκληση βεβήλωσης της ιστορικής μνήμης, στους αρνητές της ελευθερίας, της Δημοκρατίας, του ολοκαυτώματος. Οι υμνητές του Άουσβιτς και του Νταχάου, οι νοσταλγοί της χούντας και του Μεταξά δεν είναι μία άλλη «άποψη» στο πλαίσιο της δημοκρατίας, είναι αυτοί που θέλουν να γυρίσουν το ρολόι της Ιστορίας πίσω, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν τις ελευθερίες όλων μας. Ευτυχώς για την Τιμή της πόλης μας, οι πολίτες και οι φορείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μνήμης, αντέδρασαν έντονα με αποδοκιμασίες στο προσκλητήριο της φασιστικής συμμορίας. Απέδειξαν έτσι για ακόμη μία φορά, ότι ο φασισμός δεν θα νικηθεί από τις εξουσίες που χαριεντίζονται μαζί του, αλλά από την μαζική αντίδραση των εργαζόμενων και της νεολαίας». 
Ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε και η Ν.Ε. του Κ.Κ.Ε. επισημαίνοντας μεταξύ άλλων και τα εξής: «Για άλλη μια φορά η φασιστική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, με αφορμή τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στη διάρκεια του μνημόσυνου των 114 Γιαννιτσιωτών, που εκτελέστηκαν ομαδικά το Σεπτέμβρη του 1944 από τους ΝΑΖΙ και τους έλληνες συνεργάτες τους ταγματασφαλίτες πουλικούς, αντιστρέφει την πραγματικότητα. Τσουβαλιάζει πρόσωπα, μπερδεύει γεγονότα, βρίζει με εμφυλιοπολεμικές εκφράσεις, ενώ με έναν ανιστόρητο τρόπο ρίχνει χολή απέναντι σε λαϊκούς αγωνιστές. Δεν είχαν καμία θέση στο μνημόσυνο των θυμάτων. Είναι οι πολιτικοί απόγονοι των θυτών, των ταγματασφαλιτών που αιματοκύλησαν τους Γιαννιτσιώτες αγωνιστές σε αγαστή συνεργασία με το Γερμανό φρούραρχο εγκληματία πολέμου Σούμπερτ. Η επίκληση από τη δημοτική αρχή της δημοκρατίας και της εκλογής της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Βουλή είναι υποκριτική. H αντίδραση της αντιπροσωπείας του Κόμματός και του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου με τη παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πέλλας», ήταν παραπάνω από επιβεβλημένη και πραγματική τιμή στην ιστορική μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Γιαννιτσών. Καμιά νομιμοποίηση στη συνείδηση των Γιαννιτσιωτών της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις στον Ομαδικό Τάφο. Ο λαός των Γιαννιτσών, ο λαός της Πέλλας πρέπει να βγάλει συμπεράσματα. Όσο και αν θέλει η Χρυσή Αυγή να δείχνει ότι είναι ενάντια στο σύστημα και ότι δρα για να υπερασπιστεί το λαό, δεν μπορεί να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο.»

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το περιστατικό δεν χώρεσε;
Τα ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου αμαύρωσαν την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Έλληνες σφαγιασθέντες, πετώντας την κροτίδα και προκαλώντας τους Χρυσαυγίτες.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ημουν παρών στην εκδήλωση το ρεπορταζ καλύπτει τα γεγονότα ορθά και η κριση στα γεγονότα αποτυπώνει την κρίση ενός δημοκράτη. Κρίμα που το πολιτικό μας σύστημα έχει δώσει το δικαίωμα ο θίασος της χρυσής αυγής να φέρεται ως τιμητής και τιμωρός. Είναι λυπηρό αλλά και επικύνδινο. Περαστικά μας γιατί αύριο δεν θα υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

οχι η ανακοινωση μονο, αλλα και σεις δεν χωρατε στην κοινωνια, ειστε ανεπιθυμητοι, ειστε χειροτεροι και απο την βρωμια. Βια, τραμπουκισμος και φασισμος δεν ειναι τιμη στους σφαγιασθεντες.Ειστε οι ιδιοι προκλητικοι με την συμπεριφορα και τις πραξεις σας. Τα ταγματα ασφαλειας που τιματε τωρα, ειχαν ταχθει τοτε με τον γερμανο κατακτητη, αν ειχατε λιγη ντροπη δεν θα επρεπε να εμφανιστειτε στην εκδηλωση.

GoodNightLeftSide είπε...

μπλά,μπλά,μπλά....κόκκινα φασιστάκια με τις δεξιές τσέπες.Καλή χώνεψη ορφανά του Στάλιν και λίγο ξυδάκι για επιδόρπιο.Ο φασισμός των ψευτοαριστερών,ψευτοπροοδευτικών τεμπέληδων.Συνεχίστε έτσι και σε ένα χρόνο θα είμαστε κυβέρνηση.Σας ευχαριστούμε για την τζάμπα διαφήμιση.

Ανώνυμος είπε...

κοκκινα φασιστες, δεξιες τσεπες τα ιδια και ιδια επαναλαμβανεις. Ξυλινη γλωσσα και επιχειρημα κανενα. Τι ειστε δε μας λες, τραμπουκοι, φασιστες, νεοναζι ? η καλυτερη διαφημιση ειναι οι πραξεις σας που ειναι δυσφιμηση και μονο δυσφημιση για να καταλαβουν ολοι ποσο αχρειαστοι ειστε σε αυτην την κοινωνια και σε καθε κοινωνια. Αλλα οπως ειπες και αλλη φορα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ μας, περαστικα για την αρρωστια που μας περιτρυγυριζει. Περαστικοι και γρηγορα να ειστε.

GoodNightLeftSide είπε...

Θα γίνεις επιτέλους άντρας και θα βάλεις το όνομα σου;
Μιλάνε οι καταστροφείς της Ελλάδας με τις δεκάδες προδοσίες,με τα παιδιμαζώματα,με τον συμμοριτοπόλεμο.Αυτοί που χάρηκαν με την Μικρασιατική Καταστροφή,που αρνήθηκαν να πολεμήσουν τους Ιταλούς.Αυτοί που θεωρούν ήρωα τον παιδεραστή και κύναιδο Άρη Βελουχιώτη.Μιλάνε αυτοί που δεν έχουν αποσύρει το ψήφισμα της πέμπτης ολομέλειας του κκε που ζητούσε ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη.Καληνύχτα μπολσεβίκε,εσύ και οι ιδλεες σου ανήκετε στο παρελθόν.

GoodNightLeftSide είπε...

καί μάθε να γράφεις "δημοκράτη".Οι Έλληνες βαζουν σημεία στίξης."Κόκκινα φασίστες" χαχαχαααα,έχεις θαυμάσιο λεξιλόγιο.
Σαν καλός αριστερούλης που είσαι σε τι θέση σε έχουν βολέψει στο δημόσιο;

GoodNightLeftSide είπε...

Όσο για το τι είμαστε;
Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές,τίποτα παραπάνω καί τίποτα λιγότερο.Θα πολεμούσαμε τον οποιονδήποτε εχθρό της Πατρίδας μας καί δεν θα κάναμε ιδεολογικές εξαιρέσεις όπως έκαναν κάποιοι.Δεν χωρίζουμε τους Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς.Αν υπήρξαν δοσίλογοι κατά την διάρκεια της κατοχής καλά έκαναν και τους εκτέλεσαν.Το θέμα όμως είναι ότι πολλοί συνεργάτες των γερμανών πήραν συντάξεις σαν αντιστασιακοί και έγιναν ήρωες.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, ποιοί είναι οι φασίστες και ποιοί επιθυμούν την ανατροπή του πολιτεύματος σε αυτόν τον τόπο; Οι Χρυσαυγίτες ή οι "ευαισθητούληδες" που θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγή δεν χωράει στην κοινωνία;
Η βία, ο τραμπουκισμός και ο φασισμός προέρχονται από την αριστερά. Όποιος ήταν παρών στην εκδήλωση, είδε με τα ίδια του τα μάτια ότι κανένας Χρυσαυγίτης δεν προκάλεσε ούτε έναν παρευρισκόμενο, αντιθέτως οι κόκκινοι τραμπούκοι της αριστεράς άρχισαν να ωρύονται και μάλιστα ένας εξ αυτών εκτόξευσε κροτίδα, η οποία θα μπορούσε να είχε τραυματίσει κάποιον. Αυτό δεν είναι βία, δεν είναι τραμπουκισμός;
Ανεπιθύμητοι δεν είμαστε, διότι μισό εκατομμύριο Ελλήνων μας έστειλε στην Βουλή και η απήχηση της Χρυσής Αυγής συνεχώς αυξάνεται. Ανεπιθύμητοι είναι οι υπεύθυνοι της κατάντιας του Λαού μας, καθώς και τα κόκκινα δεκανίκια τους.
Ανώνυμε του 9.31, προφανώς άκουσες κάπου την έκφραση "ξύλινη γλώσσα", και είπες να την χρησιμοποιήσεις. Η ξύλινη γλώσσα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Όσο για τα επιχειρήματα, πού είναι τα δικά σου; Εκτός από το να χαρακτηρίζεις ανεπιθύμητη και βρώμικη της Χρυσή Αυγή, έχεις κάτι άλλο να πεις;
Όταν λοιπόν πιάνετε στο στόμα σας την Χρυσή Αυγή, θα το ξεπλένετε με ΧΛΩΡΙΝΗ.
Γιατί είστε ανύπαρκτοι και εάν όλοι οι Έλληνες έδιναν το 1/1000 του Αγώνα που δίνει καθημερινά η Χρυσή Αυγή, η Πατρίδα μας τώρα θα ήταν ελεύθερη.
Όταν η Χρυσή Αυγή τιμούσε με δεκάδες χιλιάδες αγωνιστών στους δρόμους τους νεκρούς Αξιωματικούς των Ιμίων, τους ήρωες των Θερμοπυλών, τους λιγοστούς υπερασπιστές της Πόλης, τον Ισαάκ και τον Σολωμό, τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ και της ΕΛΔΥΚ, τους παππούδες μας που έγραψαν το έπος του '40, τους σφαγιασθέντες Έλληνες από τον τούρκικο ζυγό και η λίστα ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΈΧΕΙ, όλοι σας ήσασταν εξαφανισμένοι, απορροφημένοι και αποβλακομένοι στις δουλίτσες σας, στις τηλεοράσεις σας και στις πολυθρονίτσες σας.
Για αυτό, μην έρχεστε τώρα να χαρακτηρίσετε "προκλητικούς" και "ανεπιθύμητους" αυτούς που κρατούν ψηλά την γαλανόλευκη και τα λάβαρα της Επανάστασης εδώ και δεκαετίες, έχουν βγει στους δρόμους χρόνια τώρα και πολεμούν για τα δίκαια του Ελληνισμού, ενώ εσείς πρόσφατα (δηλαδή κατά την προεκλογική-μετεκλογική περίοδο) τους ανακαλύψατε. Η θέα των μαυροντυμένων νέων να παρελαύνουν με οργή και αποφασιστικότητα σας χαλάει την σούπα, είναι "ακραία" για τα δεδομένα σας.
Είστε ανύπαρκτοι. Και ξανά, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. Και όπως είπε κι ένας προηγούμενος, αύριο δεν θα υπάρχει. Όχι όμως για τους Έλληνες, αλλά για το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους κόκκινους νταβατζήδες του λαού.
Όσο για το "Περαστικοι και γρηγορα να ειστε", λυπούμαστε πολύ όμως ήρθαμε για να μείνουμε. Θα πήξετε και θα μας ανεχτείτε. Γιατί, ήρθε η ώρα μας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, ποιοί είναι οι φασίστες και ποιοί επιθυμούν την ανατροπή του πολιτεύματος σε αυτόν τον τόπο; Οι Χρυσαυγίτες ή οι "ευαισθητούληδες" που θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγή δεν χωράει στην κοινωνία;
Η βία, ο τραμπουκισμός και ο φασισμός προέρχονται από την αριστερά. Όποιος ήταν παρών στην εκδήλωση, είδε με τα ίδια του τα μάτια ότι κανένας Χρυσαυγίτης δεν προκάλεσε ούτε έναν παρευρισκόμενο, αντιθέτως οι κόκκινοι τραμπούκοι της αριστεράς άρχισαν να ωρύονται και μάλιστα ένας εξ αυτών εκτόξευσε κροτίδα, η οποία θα μπορούσε να είχε τραυματίσει κάποιον. Αυτό δεν είναι βία, δεν είναι τραμπουκισμός;
Ανεπιθύμητοι δεν είμαστε, διότι μισό εκατομμύριο Ελλήνων μας έστειλε στην Βουλή και η απήχηση της Χρυσής Αυγής συνεχώς αυξάνεται. Ανεπιθύμητοι είναι οι υπεύθυνοι της κατάντιας του Λαού μας, καθώς και τα κόκκινα δεκανίκια τους.
Ανώνυμε του 9.31, προφανώς άκουσες κάπου την έκφραση "ξύλινη γλώσσα", και είπες να την χρησιμοποιήσεις. Η ξύλινη γλώσσα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Όσο για τα επιχειρήματα, πού είναι τα δικά σου; Εκτός από το να χαρακτηρίζεις ανεπιθύμητη και βρώμικη της Χρυσή Αυγή, έχεις κάτι άλλο να πεις;
Όταν λοιπόν πιάνετε στο στόμα σας την Χρυσή Αυγή, θα το ξεπλένετε με ΧΛΩΡΙΝΗ.
Γιατί είστε ανύπαρκτοι και εάν όλοι οι Έλληνες έδιναν το 1/1000 του Αγώνα που δίνει καθημερινά η Χρυσή Αυγή, η Πατρίδα μας τώρα θα ήταν ελεύθερη.
Όταν η Χρυσή Αυγή τιμούσε με δεκάδες χιλιάδες αγωνιστών στους δρόμους τους νεκρούς Αξιωματικούς των Ιμίων, τους ήρωες των Θερμοπυλών, τους λιγοστούς υπερασπιστές της Πόλης, τον Ισαάκ και τον Σολωμό, τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ και της ΕΛΔΥΚ, τους παππούδες μας που έγραψαν το έπος του '40, τους σφαγιασθέντες Έλληνες από τον τούρκικο ζυγό και η λίστα ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΈΧΕΙ, όλοι σας ήσασταν εξαφανισμένοι, απορροφημένοι και αποβλακομένοι στις δουλίτσες σας, στις τηλεοράσεις σας και στις πολυθρονίτσες σας.
Για αυτό, μην έρχεστε τώρα να χαρακτηρίσετε "προκλητικούς" και "ανεπιθύμητους" αυτούς που κρατούν ψηλά την γαλανόλευκη και τα λάβαρα της Επανάστασης εδώ και δεκαετίες, έχουν βγει στους δρόμους χρόνια τώρα και πολεμούν για τα δίκαια του Ελληνισμού, ενώ εσείς πρόσφατα (δηλαδή κατά την προεκλογική-μετεκλογική περίοδο) τους ανακαλύψατε. Η θέα των μαυροντυμένων νέων να παρελαύνουν με οργή και αποφασιστικότητα σας χαλάει την σούπα, είναι "ακραία" για τα δεδομένα σας.
Είστε ανύπαρκτοι. Και ξανά, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. Και όπως είπε κι ένας προηγούμενος, αύριο δεν θα υπάρχει. Όχι όμως για τους Έλληνες, αλλά για το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους κόκκινους νταβατζήδες του λαού.
Όσο για το "Περαστικοι και γρηγορα να ειστε", λυπούμαστε πολύ όμως ήρθαμε για να μείνουμε. Θα πήξετε και θα μας ανεχτείτε. Γιατί, ήρθε η ώρα μας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν θεωρείς ότι είσαι άντρας επειδή λες το όνομα σου, τότε σίγουρα θα παραμείνω ανώνυμος. Αν είναι ανδρισμός δέκα και είκοσι με καδρόνια και σιδερογροθιές να επιτίθενται να γρονθοκοπούν και να σκοτώνουν έναν, επειδή είναι μετανάστης, τότε σίγουρα δεν είμαι άνδρας. Αν όπως λες δεν χωρίζετε τους Έλληνες σε αριστερούς καi δεξιούς τότε, γιατί αναφέρεις στα επιχειρήματα σου (αν δηλαδή όλα αυτά που λες είναι επιχειρήματα) για κόκκινά φασιστάκια με δεξιές τσέπες; Ορφανά του Στάλιν ; Αριστερούληδες του δημοσίου; Όσοι δεν συμφωνούν με την ιδεολογία σου ( αν αυτό δηλαδή είναι ιδεολογία ) είναι καταστροφείς, κακοί αριστεροί και μπολσεβίκοι; Πάλι καλά που δεν κάνεις είπαμε διαχωρισμό σε αριστερό-δεξιούς και για σένα είναι όλοι Έλληνες. Θες να μας πεις πόσο ελληνικό και δημοκρατικό είναι ο ευτραφής κύριος Παναγιώταρος να αρνείται να δώσει φαγητό σε αλλοδαπή γιαγιά, όντας ο ίδιος χορτασμένος. Αυτές είναι οι αρχές σου; Να πεινάνε οι άνθρωποι; Και συγνώμη γιατί δεν ξέρω να γράφω τόσο ελληνικά όσο εσύ και να τονίζω ακόμη και τις μονοσύλλαβές λέξεις (μπλά , καί !!!). Ας μην μιλήσω δηλαδή για την ορθογραφία σου (παιδιμαζώματα, ιδλεες). Το τι είστε, είναι σίγουρο: Άνανδροι φασίστες. Το γεγονός ότι δοσίλογοι συνεργάστηκαν με τους ναζί είναι και αυτό σίγουρο, στα τάγματα ασφαλείας όμως εσείς αποδίδετε σεβασμό και τιμή, οπότε τι μου λες τώρα ότι θα σκότωνες για την πατρίδα σου; Την πατρίδα και τους πατριώτες θα σκότωνες. Aν εσύ, είσαι Έλληνας, τότε εγώ, είμαι από άλλο πλανήτη, όχι απλά από άλλη χώρα. Θα σε απογοητεύσω γιατί δεν έχω καμία θέση σε κανένα δημόσιο. Και αν θέλεις και μπορείς απάντησε μου και σε αυτό που αποφεύγεις συνεχώς: Πόσο ανθρώπινη είναι η ιδεολογία που πρεσβεύεις ή δεν είσαι άνθρωπος, αλλά ένα μαγνητόφωνο που αναπαράγει λέξεις-ορισμούς, άγνωστες ως επί το πλείστον για αυτόν ;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 6.47, θα έλεγα ότι ήρθε απάντηση από τα κεντρικά, καθώς ο τρόπος έκφρασης σου διαφέρει από αυτόν του ‘’πυρηνεάρχη’’ των Γιαννιτσών. Εφόσον όμως ήσουν παρών, θα σου πω τα εξής.
Σε παραπέμπω στον ορισμό της ξύλινης γλώσσας από την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ : Ξύλινη γλώσσα (μεταφραστικό δάνειο από το γαλλικό langue de bois) ονομάζεται η επαναλαμβανόμενη χρήση δεδομένων φράσεων και επιχειρημάτων σε περισσότερες από μια συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις. Κύρια χαρακτηριστικά της ξύλινης γλώσσας είναι ο στόμφος και η ασάφεια. Αποτελεί έκφραση η οποία συνηθίζεται όταν αναφέρεται κανείς στο λόγο των πολιτικών, των συνδικαλιστών, των συμβούλων επιχειρήσεων και χρησιμοποιείται για να υποδείξει ότι κάποιος ομιλητής αντί να επιχειρηματολογήσει για συγκεκριμένο θέμα, επιλέγει να παρουσιάσει μια σειρά από προκατασκευασμένες απαντήσεις, οι οποίες είναι γενικόλογες και αόριστες. Όταν κάποιος λοιπόν μιλάει με «ξύλινη γλώσσα», τα επιχειρήματα τα οποία χρησιμοποιεί είναι λίγο έως πολύ τα ίδια, ανεξαρτήτως θέματος και έτσι αποξενώνει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού του.
H συνεχόμενη επανάληψη λοιπόν των επιχειρημάτων, όλοι αριστερούληδες βολεμένοι, και εσείς οι ηρωικοί επαναστάτες με την δυναμική δράση που θα ξεβρωμίσει τον τόπο, είναι ο πλήρης ορισμός της ξύλινης γλώσσας ( αν σε ενοχλεί που είναι μεταφραστικό δάνειο από την αντίστοιχη γαλλική έκφραση, λυπάμαι πρέπει να ανεχτείς και την ύπαρξη άλλων εθνών).
Αν η κροτίδα είναι τραμπουκισμός, το να μαχαιρώνεις και να σκοτώνεις ανθρώπους με άλλο χρώμα τι είναι; Το να καταστρέφεις το μαγαζί του αλλοδαπού τι είναι; Το να μην δίνεις φαγητό σε όποιον δε μιλάει καλά τα ελληνικά τι είναι ; (προφανώς ξέρεις καλύτερα από μένα τα γεγονότα στα οποία αναφέρομαι).
Δυστυχώς δηλώνω ανιστόρητος αν όπως λες στις Θερμοπύλες, φορούσαν μαύρες μπλούζες και ότι στην άλωση της Πόλης ήσασταν υπερασπιστές της.
Προκλητικό είναι να παρουσιάζεστε σε μια εκδήλωση που αποδίδει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες των ναζί, όταν οι ίδιοι είστε νεοναζί (εξυμνείτε τον Χίτλερ) και τα τάγματα ασφαλείας που τότε είχαν βοηθήσει τον γερμανό κατακτητή.
Χλωρίνη ευχαριστώ δεν θα πάρω γιατί δεν χρησιμοποίησα πουθενά τα όνομα σας. Με υπομονή και επιμονή θα περιμένω να περάσει η δράση σας, ελπίζοντας να είναι όσο το δυνατόν ανώδυνη σε όλους τους ανθρώπους της κοινωνίας. Ήρθε η ώρα να φύγετε.

GoodNightLeftSide είπε...

Υποδείξεις για το που θα πάμε,για το ποιόν θα τιμήσουμε καί το τι θα κάνουμε δεν δεχόμαστε από σταλινοτσολιάδες γενίτσαρους.
Ζητήστε πρώτα συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα σας καί μετά τα λέμε.

GoodNightLeftSide είπε...

Ξύλινη γλώσσα;
"Νεοναζί","Ναζί","τραμπούκοι","φασίστες","μαχαιροβγάλτες"...Κάτι καινούργιο δεν διαθέτει το δημοκρατικό σου λεξιλόγιο;
Αν είναι Ελληνικό που δεν έδωσε ο Παναγιώταρος φαϊ στο λαθροόρκ; Πολύ καλά της έκανε,δεν θα ταϊζουμε αυτούς που παράνομα ήρθαν στην Πατρίδα μας,κλέβουν,βιάζουν,πουλάνε ναρκωτικά κτλ.Εσείς με τις "δημοκρατικές" ευαισθησίες γιατί δεν το κάνετε; Γιατί δεν τους βάζετε στα σπίτια σας;
Πως ήρθαν αυτοί εδώ; Όλοι τους λένε ότι έδωσαν χιλιάδες δολάρια σε δουλέμπορους.Που τα βρήκαν; Με 7000 ευρώ στο Πακιστάν είσαι πάμπλουτος καί φτάνουν καί γιά τα δισέγγονα σου.
Πάρτε το χαμπάρι "δημοκράτες",οι ιδέες σας ψόφησαν,είστε παρελθόν,τελειώσατε.Φεύγοντας πάρτε μαζί καί την μπόχα του σάπιου συστήματος σας.
Το 7% έγινε 17% καί σε λίγο θα γίνει 27%.Καληνύχτα και καλούς εφιάλτες.

Στρατος είπε...

eλογικο ειναι τα χρυσα αυγα να βγαζουν κλουβια μυαλα,επομενως η χαζομαρα που τους δερνει δεν ειναι παρεξηγησιμη,ουτε και η αγνοια τους σε προσφατα ιστορικα γεγονοτα. Εκεινο ομως που εχει πλακα μεγαλη ειναι,ειναι η φαντασιωση τους οτι μπορουν να τρομοκρατησουν ανθρωπους που εχουν φαει χρονια στη μαπα,τους ιδεολογικους τους προγονους χιτες-και ταγματασφαλητες. κι΄αν νομιζουν τα καημενα αυτα της χ.α. οτι ο λαος ευκολα ξεχνα,ας αλλαξουν πλευρο γιατι οπως λεει κι ο Μανος Λοιζος...εχει σα σταμπα τη ζωη μου σημαδεψει ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ τον 8:31 γιατι δεν περνεις τον μεταναστη υπο την σκεπη σου;;;;
Γιατι δεν βοηθας εσυ την αλλοδαπη γιαγια που στο κατω κατω ηταν πρωην συντροφισσα του ανατολικου μπλοκ και πολυ μεγαλη σε ηλικια για να ακολουθησει καποιο ροζ επαγγελμα οπως η πλειοψηφια του παραπετασματος.

Ανώνυμος είπε...

Για να γνωρίζει ο χρυσαυγή-της Χλωρίδης και οι του Πυρήνα του στα Γιαννιτσά & την Κρύα Βρύση :
Οι συνεργάτες των γερμανών το 1941 και οι σημερινοί τους απόγονοι !!
«Τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες» φώναζαν εκατοντάδες μέλη της Χρυσής Αυγής που μετέβησαν στον Μελιγαλά, στη Μεσσηνία, για το ετήσιο μνημόσυνο της «σφαγής» στον εμφύλιο πόλεμο ;

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ:
Ο κατοχικός πρωθυπουργός Ιωάννης Δ. Ράλλης δημιούργησε και τα «Τάγματα Ασφαλείας», γνωστά και ως «ΓερμανοΤσολιάδες».

Ακολουθεί ο όρκος του Ταγματασφαλίτη:

«Ορκίζομαι εις τον Θεόν, τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθεισόμενας μου υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς ότι δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθεί παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων»

ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ; ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ !!!