Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Αυτός το βιολί του… Μια ατάκα εκτός τόπου και χρόνου που δείχνει πόσο αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα κάποιοι που διοικούν το δήμο Πέλλας

Αν και δεν πρωταγωνίστησε στο χθεσινό επεισόδιο στο δημαρχείο Πέλλας, ο γνωστός σε όλους για την εκρηκτικότητα του, αντιδήμαρχος πρασίνου και καθαριότητας Γιώργος Ανδρεάδης, φρόντισε ωστόσο να προκαλέσει αρνητικά και πάλι, με μια ατάκα που επιβεβαιώνει ότι κάποιοι στο δημοτικό συμβούλιο δεν έχουν ξεπεράσει τα κομματικά σύνδρομα και προφανώς δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Εισερχόμενος λοιπόν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μετά τη συμπλοκή που προηγήθηκε έξω από το δημαρχείο, απευθύνθηκε σε έναν δημότη λέγοντας χαρακτηριστικά «Έτσι μας κυβερνούσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Με τέτοιους τραμπουκισμούς ….» ενώ κάτι ανέφερε για Πασοκτζήδες που έσπαγαν τα τζάμια από λεωφορεία που μετέφεραν ψηφοφόρους άλλων κομμάτων. Βέβαια καλό θα είναι να υπενθυμίσουν στον αντιδήμαρχο που θεωρείται σημαντικός γαλάζιος παράγοντας από κάποιους, ότι το κόμμα του σήμερα κυβερνά μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δηλαδή με τους τραμπούκους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΛΕΡΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ? ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ. ΟΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΙΜΗΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ. (ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ Ο ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

αρθρογράφε είσαι υπερήφανος δηλ για το πασοκ ;
αν ναι πες μας κάποιο λόγο .