Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Δυναμικό ξεκίνημα του Μέγα στην Α1 Χάντμπολ


Πέρασε νικηφόρα 17-20 μέσα από την πολυνίκη του θεσμού Ορμή Πάτρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας, για την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών. Η ομάδα της Πέλλας έκανε το Σάββατο την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας μέσα στην Πάτρα 20-17 την Ορμή που είναι και η πολυνίκης του θεσμού τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Η νεανική ομάδα του Μέγα κάτω από την καθοδήγηση του Γιώργου Γιουλβανίδη, ξεπέρασε την κούραση του μεγάλου ταξιδιού και παίζοντας συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης....πήρε μια μεγάλη νίκη και τους δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο πρώτος του φετινού πρωταθλήματος και ανάλογο ήταν το ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος, ενώ με την ομάδα της Πάτρας αγωνίστηκε η πρώτη σκόρερ του Μέγα στο περσινό πρωτάθλημα Μαρία Χατζηπαρασίδου. Οι φιλοξενούμενη ομάδα από την αρχή του αγώνα πήρε προβάδισμα στο σκορ και κατόρθωσε με σφιχτή άμυνα και οργανωμένες επιθέσεις να το διατηρήσει παρά την προσπάθεια της Ορμής που κατόρθωσε στη λήξη του ημιχρόνου να ισοφαρίσει προς στιγμή. Τα δεκάλεπτα: 2-2, 4-6, 8-8 (ημχ.), 8-10, 13-16, 17-20 (τελικό). 
Ορμή (Τάνια Πένεφ): Χατζηπαρασίδου 7, Γιαννάκη, Μίρκιτς 4, Καρακίτσου, Φιλιππάτου, Παπαδοπούλου, Παύλου, Καρελά, Χάλα 2, Κασάπη, Πολίτη, Ρώσση, Ιβάνοβιτς 4, Αγγελοπούλου. 
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Γιώργος Γιουλβανίδης): Γιαντσή, Μπατζαρακούδη 4, Παπαδοπούλου Ι., Ανδρίτσου 2, Ιωαννίδου, Τσιτσούκη 1, Παπαδοπούλου Α., Χόπτινσκα 9, Τσαλουκίδου, Τροχίδου, Φράγκου 1, Αναστασίου 3, Τρελλοπούλου, Παρασκευαϊδου.
(Φωτο: www.onsports.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: