Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Διπλό της Αναγέννησης μέσα στην Κατερίνη


Με γκολ του Χαρμάνα στο 8΄ πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Πιερικό Μεγάλης βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών μέσα στην Κατερίνη επί του Πιερικού με σκορ 1-0. Η ομάδα των Γιαννιτσών αιφνιδίασε τους γηπεδούχους μόλις στο 8ο λεπτό όταν ο Χαρμάνας μετά από ατομική προσπάθεια με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στέλνοντας το μήνυμα στους αντιπάλους ότι η Αναγέννηση είναι αποφασισμένη για τη νίκη. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, όταν σε μια φάση λίγο πριν τη λήξη του αγώνα οι παίκτες του Πιερικού, δύο φορές απέκρουσαν σωτήρια τη μπάλα πάνω στη γραμμή....
 Η ομάδα των Γιαννιτσών έπαιξε έξυπνα και κατάφερε με κλειστή άμυνα να διαφυλάξει με σχετική άνεση το 0-1 ενώ ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις που επιχείρησε. Με τη νίκη της αυτή η Αναγέννηση έφτασε τους 8 βαθμούς και έπιασε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται σήμερα στην 10η θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Γιαννιτσών εχει μια δύσκολη έξοδο στην Καρδίτσα όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση που βρισκεται ψηλά στη βαθμολογία και προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα.
 Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Αθανασίου, Νικολίτσης 77 Αποστολίδης), Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης, Καθάριος, Ιορδανίδης Γ., Μανίκας, Στεφανίδης (67 Τσιρλίδης), Κέρι (54 Ελευθεριάδης). 
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Διονύσης Γρηγορόπουλος): Κραβαρίτης, Στεργίδης, Μπαργκά, Κάρταλ, Καράμπελας (67 Μπαξεβάνος), Μοσχάκης, Ιβανίδης, Παλάσκας, Κουρούπης, Χαρμάνας (60 Αναστασίου), Χατζόγλου (83 Γιανκούλιτσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: