Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Συμβουλές και προειδοποιήσεις … από τον πιο αυθεντικό εκπρόσωπο της πιάτσας

Ότι είναι ίσως ο πιο αυθεντικός εκπρόσωπος της πιάτσας, αυτό του το καταλογίζουν όσοι κινούνται στο κέντρο των Γιαννιτσών τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Ο λόγος για τον Τάκη Γρηγοριάδη γνωστό σε όλους Ντόντο, που καθημερινά αλωνίζει με το δημοφιλές κόκκινο τρίκυκλο την αγορά, για να εξυπηρετήσει με τα υγραέρια του τα μαγαζιά της πιάτσας. Μοιραία λοιπόν ακούει και γνωρίζει πολλά, κυρίως τα στραβά και ανάποδα αυτής της πόλης και όπως φαίνεται στη φωτογραφία τα μεταφέρει στον υποψήφιο δήμαρχο Στάθη Καστερίδη και στον Λάκη Παπαδόπουλο υπενθυμίζοντας τους ότι αυτά που θα υποσχεθούν προεκλογικά θα πρέπει να τά κάνουν γιατί αλλιώς… ξέρει καλά αυτός τι θα εισπράξουν από τον κόσμο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μονο που η φωτο αυτη τραβηχτηκε επι δημαρχιας Βαμβινη περιπου 7 χρονια πριν....κ ο νοων νοειτω....

Ανώνυμος είπε...

Μόνο π αυτή η φωτό τραβήχτηκε επι δημαρχίας Βαμβινη περίπου εφτά χρόνια πριν....κ ο νοών νοείτω...

Ανώνυμος είπε...

Ντοντο φίλε μου το μόνο που θα εισπράξουμε εμείς από αυτούς ειναι ένα τίποτα ,αν κρήνης από τα παρατσούκλια τους θα καταλάβεις πολλά.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ... ΑΡΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

για το παρατσουκλι του φιλου σου ντοντο τι σχολιο εχεις να κανεις φιλε μου? που τον χαρακτηριζεις ως αυθεντικο παιδι της πιατσας ?