Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

«Δεν θα προδώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους» Ευχαριστήριο του Νίκου Παπανικολάου

 Επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η «Δημοτική Ενότητα» θα επιτελέσει το έργο της στο δημοτικό συμβούλιο και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες, ο επικεφαλής του Συνδυασμού Νίκος Παπανικολάου ευχαριστεί τους πολίτες του δήμου Πέλλας για την εμπιστοσύνη τους σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους πολίτες του Δήμου Πέλλας που στάθηκαν στο πλευρό μας, τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και όλους όσους στήριξαν τον αγώνα μας. Ευχαριστώ επίσης τους χιλιάδες συνδημότες μας που εκφράστηκαν υπέρ του συνδυασμού της «Δημοτικής Ενότητας» ... αλλά τελικά δεν τον ψήφισαν υποκύπτοντας σε σθεναρές πιέσεις και υποσχέσεις. Το «ταξίδι» αυτό είχε πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ήταν γεμάτο αντιξοότητες. Από την πλευρά μας δώσαμε έναν όμορφο, αξιοπρεπή και πολιτισμένο αγώνα και σταθήκαμε απέναντι σε σκληρούς κομματικούς και επιχειρηματικούς μηχανισμούς. Παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε για λίγες δεκάδες ψήφων. Δεν θα προδώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους. Με αίσθημα ευθύνης νοιώθω την ανάγκη να σας διαβεβαιώσω, εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου της «Δημοτικής Ενότητας», ότι η παράταξή μας θα συνεχίσει να βρίσκεται καθημερινά δίπλα σας και να εργάζεται με όλες τις δυνάμεις της για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Πέλλας, με ισχυρή φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τη θέση που με οριακή πλειοψηφία μας ενέταξε ο λαός.» Σας ευχαριστώ Νίκος Παπανικολάου Επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς Νίκο τις προσδοκίες τουλάχιστον τις δικές μου τις πρόδωσες το βράδυ των εκλογών όταν προφανώς επηρεασμένος από το αρνητικό αποτέλεσμα έχασες την ψυχραιμία σου και έφτασες στο σημείο να αμφισβητείς δημόσια το αποτέλεσμα της κορυφαίας Δημοκρατικής διαδικασίας.
Αν την μικρή αυτή αλλά πλειοψηφία την είχαμε εμείς, θα δεχόμασταν να το αμφισβητεί κανείς,θα την χρεώναμε μόνο στις κοινότητες του Δήμου που μας έδωσαν μεγάλο ποσοστό ή θα αποδεχόμασταν να μας χαρακτηρίζουν χουντική διοίκηση επειδή δεν θα είχαμε το μεγαλύτερο ποσοστό στην έδρα του Δήμου ?
Το μόνο που κατάφερες Νίκο ήταν να μειώσεις την αξία της νίκης του Στάμκου. Γιατί δόξα στον νικητή δίνει η αξία του ηττημένου κι εσύ με την συμπεριφορά σου έδειξες ότι αν μη τι άλλο δεν άξιζες να είσαι επικεφαλής.