Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Νίκη του Πανεδεσσαϊκού κόντρα στον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών

 Σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, ο Πανεδεσσαϊκός πέτυχε σημαντική νίκη γοήτρου απέναντι στο Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 53-37. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα και προηγήθηκαν με 2-8, με τους παίκτες του Πανεδεσσαϊκού να αναλώνονται στα πρώτα λεπτά σε βεβιασμένες επιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα. Η είnσοδος του Μπακύρτση ηρέμησε τους «πρnάσινους», οι οποίοι ανέκτησαν το προβάδισμα με τη λήξη του δεκαλέπτου προηγούμενοι με 14-12. Η αποτελεσματική άμυνα του δευτέρου δεκαλέπτου, στο οποίο η ομάδα της Έδεσσας δέχθηκε .... μόλις τέσσερις πόντους, ήταν αυτή που έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση, με το ημίχρονο να βρίσκει τον Πανεδεσσαϊκό να προηγείται με 28-16. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στηριζόμενοι στους Περπερίδη και Μόσχου, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς Πέτκος ήταν ασταμάτητος επιθετικά, πετυχαίνοντας τους εννέα από τους έντεκα πόντους της ομάδας του. Οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού, παρά την πίεση που δέχθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν περισσότερο στο σκορ πετυχαίνοντας την νίκη που τόσο επιζητούσαν στα τελευταία παιχνίδια. Διαιτητές: Αρβανίτης, Καραμανλής. 
Πανεδεσσαϊκός (Αναστασιάδης): Μπίνος Ε., Μπακύρτσης 8, Σιβένας 2, Τακατζόγλου 2, Μπίνος Μ., Καραϊσαρίδης, Μπούζμπας, Τσάμης 6, Πέτκος 24(4), Τότλης 2, Θεοδώρου 9. 
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κοτλέας): Παναγιωτίδης, Παπαμανώλης, Βασιλειάδης Ι., Χατζηλαμπρινός 6, Περπερίδης 14(2), Στόιτσης, Μπογδάνης 5, Τσακμάκης 4, Μόσχου 5(1), Καρύπης 1, Αργυρόπουλος 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: