Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

«Αυλαία για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Έδεσσα»

  Με επιτυχία στέφτηκε το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Έδεσσα, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, το θεατρόφιλο κοινό της πόλης, τίμησε με την παρουσία του τόσο το Εδεσσαϊκό Θέατρο, όσο και τα θεατρικά σχήματα που παρουσίασαν έργα ποιότητας.
Το ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας έγινε για λίγες μέρες, κέντρο ελεύθερης διακίνησης ιδεών, βήμα έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας για τις Θεατρικές ομάδες που φιλοξενήθηκαν καθώς μέσα από ενδιαφέρουσες παραστάσεις παρουσίασαν έργα του σύγχρονου και κλασικού ρεπερτορίου....Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών για την ανταπόκριση των Θεατρικών σχημάτων στην πρόσκληση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου,  απονεμήθηκαν αναμνηστικά και διπλώματα συμμετοχής, ενώ μετά το πέρας των παραστάσεων, παρατέθηκε γεύμα στους φιλοξενούμενους συνοδεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με την υπόσχεση αμφότερων για ανανέωσης της Θεατρικής συνάντησης την επόμενη χρονιά.
Δυστυχώς, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κάποιες παραστάσεις δεν πραγματοποιήθηκαν. Το Θεατρόφιλο κοινό πάντως,  θα έχει την ευκαιρία να τις απολαύσει καθώς η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, δεσμεύτηκε να προβεί σε ενέργειες, ώστε σύντομα, τα Θεατρικά σχήματα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην πόλη μας.
Την αυλαία του Φεστιβάλ έκλεισε η Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου την Κυριακή 28 Αυγούστου με την κωμωδία των Μ.Ρέππα-Θ.Παπαθανασίου «Φούστα-Μπλούζα» κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα των θεατών, καθώς ενθουσίασε η αμεσότητα των ηθοποιών και το σφρίγος με το οποίο ερμήνευσε ο καθένας το ρόλο του. Όλοι οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως αν και ερασιτέχνες, δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν επαγγελματικά σχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: