Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Μπάσκετ Α κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΜ Ήττα για τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών – Νίκη για τον ΓΑΣ Έδεσσας

Βατανιακός – Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 63-59
Την ήττα με 63-59 από τον Βατανιακό γνώρισε το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών το απόγευμα του Σαββάτου στην Κατερίνη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.
Σε ένα ωραίο και πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι στον 4ο της βαθμολογίας Βατανιακό, οι παίκτες του «Μέγα» διεκδίκησαν τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, λυγίζοντας στο τελευταίο λεπτό. Χαρακτηριστικό της προσπάθειας της ομάδας των Γιαννιτσών είναι το γεγονός ότι το σκορ ήταν ισόπαλο ...
στο 59-59 ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα, όμως μια σειρά κακών επιθετικών επιλογών διαμόρφωσε το τελικό 63-59 για την ομάδα της Κατερίνης.
Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Ν. Κοτλέας): Μαυρόπουλος, Πατσιάνης 10, Δεμερτζής, Μπουτάκης, Καρύπης, Μόσχου 8(2), Στόιτσης Γ. 6, Μπογδάνης 24(1), Χατζηλαμπρινός 4, Στεργίου 4, Αργυρόπουλος 3(1)
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του «Μέγα» είναι ο Πανεδεσσαϊκός  με το παιχνίδι να διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό γήπεδο των Γιαννιτσών.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΓΑΣ Έδεσσας 51-62
Την 2η εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΓΑΣ Έδεσσας καθώς επιβλήθηκε της Αλεξάνδρειας με 51-62. Δυστυχώς το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς η συμπεριφορά των «φιλάθλων» της τοπικής ομάδας, ξεπέρασε τα αθλητικά όρια και παραλίγο ο αγώνας να «τιναχθεί στον αέρα».
Στα αγωνιστικά η ομάδα της Έδεσσας ήταν καλύτερη από την τοπική ομάδα και δίκαια πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν:
ΓΑΣ Εδεσσας: (Λούσης): Μποζίνης, Γεωργιάδης, Δουλκερίδης, Λούσης 8(1), Μαλλιάρης 11, Μπίκου, Τότλης 2, Δημητρόπουλος 11(1), Βεκόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χαραλαμπίδης 26, Δοδόπουλος 4
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Έδεσσας την ομάδα του Σκυδραϊκού και θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί νικών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: