Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση Αγάπης στα Γιαννιτσά με τη συμμετοχή επτά φορέων για την αγορά Αξονικού Τομογράφου στο ΝΟσοκομείο Γιαννιτσών.

Κυριακή 27 Νοέμβρη Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών
Πραγματικά είναι μεγάλο αγαθό και δώρο του Θεού η ελεημοσύνη και μας εξομοιώνει, όσο μας είναι δυνατό, με τον Θεό, όταν την ασκούμε. Αμείβεται κανείς όταν ευεργετεί και όχι όταν τον ευεργετούν. Αυτά αναφέρει ο Ιερός Χρυσόστομος σχετικά με αυτό τo τόσο σπουδαίο έργο.
Τέτοια ακριβώς έκφραση αγάπης αποτελεί και η Μουσικοχορευτική Εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016,  στις 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, με συνδιοργανωτές την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας, τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, τον Εμπορικό Σύλλογο ...
 Γιαννιτσών, το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών και την Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών. Τα έσοδα της παραπάνω εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 €.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η γνωστή καλλιτέχνιδα από την ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» Ντιλέκ Κοτς, η οποία θα ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας. Επίσης, συμμετέχει και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών με την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια του Μουσικού-Θεολόγου κ. Στεφάνου Π. Καλιωτάκη και πλαισιώνεται από τη χορευτική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών με χοροδιδάσκαλο τον κ. Θανάση Κάππα.
Η αγορά αξονικού τομογράφου αποτελεί πράγμα αναγκαίο και ζήτημα ζωής, όταν γνωρίζουμε πως από αυτόν θα σωθούν ζωές συμπολιτών μας. Για τον λόγο αυτό πρέπει όλοι σύσσωμοι να στηρίξουμε αυτό το θεάρεστο έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: