Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ε όχι να αντιδικούμε και για τον Αξονικό Τoμογράφο που .... έχει εγκριθεί για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών!

Επιστολή προς τον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας απέστειλε η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας Αλμωπίας, ζητώντας να αλλάξει η απόφασή για την χρηματοδότηση αγοράς Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και να δοθεί προτεραιότητα στο Νοσοκομείο Έδεσσας για τους λόγους που αναφέρει σε αυτήν.
Αναλυτικά η επιστολή:
 Ως Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας πληροφορηθήκαμε ότι ήρθε στο Νοσοκομείο Πέλλας η έγκριση της χρηματοδότησης αξονικού τομογράφου ...
από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με απόφαση του Υφυπουργού Παύλου Πολάκη. Η απόφαση αφορά το Νοσοκομείο Πέλλας χωρίς να ονοματίζει Νοσοκομείο. Η ΥΠΕ απέστειλε το έγγραφο στο Νοσοκομείο ονοματίζοντας το Νοσοκομείο Γιαννιτσών παρά το γεγονός ότι ο αξονικός τομογράφος των Γιαννιτσών έχει προεγκριθεί και ο φάκελος είναι σε τελική φάση αξιολόγησης μέσω του ΙΝΤΕRREG.
Στην σημερινή δύσκολη εποχή όπου τα κονδύλια είναι περιορισμένα και υπερπολύτιμα πρέπει να γίνει ορθή χρήση διότι δεν θα γίνει ανεκτό να χαθούν λεφτά και ειδικά όταν αφορούν αυτά τα χρήματα θέματα υγείας.
Πρέπει να αλλαχθεί η απόφαση και να προμηθευτεί το Νοσοκομείο Πέλλας αξονικό τομογράφο για το Νοσοκομείο Έδεσσας μέσω του εγκεκριμένου κονδυλίου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το Νοσοκομείο Γιαννιτσών να χρηματοδοτηθεί από το INTERREG που βρίσκεται σε τελική φάση αξιολόγησης έτσι ώστε να εξοπλιστούνε και τα δυο Νοσοκομεία με αξονικούς τομογράφους.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας ευελπιστεί ότι θα εισακουστεί στο δίκαιο αίτημα του ώστε να μην αδικηθεί κανένα Νοσοκομείο της Πέλλας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο δεύτερος αξονικός που εγκρίνεται, να πάει και αυτός στα Γιαννιτσά; Ελεος!!!