Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Ψηφίστηκε Πολιτική Απόφαση του 13ου ετήσιου τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πράσινων

Εξελέγη το νέο 31μελές Πανελλαδικό Συμβούλιο και η νέα Εκτελεστική Γραμματεία
  Στα πλαίσια του Συνεδρίου των Οικολόγων - Πρασίνων, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 και 29 Ιανουαρίου διαμορφώθηκε και ψηφίστηκε από τα μέλη συναινετικό κείμενο - Πολιτική Απόφαση  όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως "κανένας μέσα στο κόμμα δεν επιθυμεί την πυροδότηση μιας πολιτικής κρίσης στη μέση μιας πορείας σταθεροποίησης και ανάκαμψης. Ωστόσο, ως πολιτικός φορέας οφείλουμε να εξετάζουμε τα συν και τα πλην της συγκυβέρνησης και να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. ...
Οι Οικολόγοι Πράσινοι  έχουμε ευθύνη μέσα από την συνεργασία να προωθήσουμε τις πολιτικές της βιωσιμότητας και προστασίας της φύσης και να διατηρήσουμε τα οικολογικά  ερείσματα στην κοινωνία.
Μέσα στο παραπάνω πολιτικό  πλαίσιο το συνέδριό μας καλεί τους Οικολόγους Πράσινους βουλευτές που συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να δυναμώσουν και να κάνουν πιο  διακριτή συμμετοχή τους στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες".
 Η σύνθεση της 6μελούς Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου κατά το 13ο Τακτικό Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων στην Αθήνα, διαμορφώνεται ως έξης: Γιώργος Πασχαλίδης (συντονιστής ΕΓ), Εύα Πάσχου και Κώστας Διάκος (Εκπρόσωποι ΕΓ), Νίκη Καρδακάρη, Γιώργος Δημητρίου, Δημήτρης Πασχάλης, (τακτικά μέλη) και Ναταλία Μποφίλιου, Κώστας Καλογράνης (αναπληρωματικά μέλη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: