Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Δράσεις εθελοντισμού από το 2ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης

Η συνεχής προσπάθεια, η χαρά και η αμοιβαιότητα, η αγάπη για το περιβάλλον, το κοινό όραμα για ένα μέλλον αειφορίας και η δημιουργικότητα αποτυπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις δράσεις των μαθητών και μαθητριών του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης.
Πρωταγωνιστές σε όλη αυτή την προσπάθεια ήταν κυρίως νέα παιδιά, που μέσα από την Εβδομάδα Εθελοντισμού  Let’s Do It Greece 2017 στα Σχολεία, έδωσαν δυναμικό παρόν προάγοντας  ακόμη περισσότερο την περιβαλλοντική συνείδηση της νέας γενιάς
Εντυπωσιακές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού ....
και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης πραγματοποιήθηκαν για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο 2ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης με το διευθυντή του σχολείου Δημήτρη Ντίτουρα να υπογραμμίζει τα εξής:
«Γεμίζουμε χαρά και συγκίνηση βλέποντας την ανταπόκριση των νεων παιδιών. Μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να γίνουμε, όλοι μαζί, η Αλλαγή που περιμένουμε! Τους ευχαριστούμε που αγκαλιάζουν το εθελοντικό μας Όνειρο!…Κάθε στιγμή που περνά, κάνουμε επιλογές ζωής, άλλοτε το καταλαβαίνουμε κι άλλοτε όχι. Η γη μας - το σπίτι μας - έχει την ανάγκη και τη φροντίδα μας καθημερινά, μια που μας φιλοξενεί όσο ζούμε. Άρα, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει απλώς να σκεφτούμε ότι το μέλλον μας το δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι, κάθε στιγμή της μέρας, κάθε λεπτό, με τις αποφάσεις και τις ενέργειές μας.
Ας βοηθήσουμε να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: