Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

«Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος»
O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομών Πέλλας – Κιλκίς, διοργανώνει εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την «Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος» την Τετάρτη 24 Μαϊου 2017, στα Γιαννιτσά,  με προσκεκλημένο ομιλητή τον υποψήφιο Διδάκτορα Α.Π.Θ. και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών «Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα», Κωνσταντίνο Κότιο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, στις 6:00 μ.μ.
Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι., για τις σπουδές και τα επαγγέλματα,...
 για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, καθώς και για τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2017.
Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, την έξυπνη επιλογή ομάδας Προσανατολισμού και επιστημονικού Πεδίου, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και το Μηχανογραφικό της Κύπρου.
Παράλληλα, θα αναλύσει ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι Ειδικές Κατηγορίες Υποψηφίων, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις σχολές γρίφους κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: