Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Αστυνομικό δελτίο στην Π.Ε. Πέλλας

Συνελήφθη το Σάββατο το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με ποσότητα λαθραίου καπνού 1 κιλού και 90 γραμμαρίων. Ο λαθραίος καπνός θα σταλεί στο Τελωνείο Σκύδρας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.
Εξιχνίαση κλοπών
Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 54 και 47 ετών, για διακεκριμένες ....
 περιπτώσεις κλοπής και αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος, αντίστοιχα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος το πρώτο τρίμηνο του 2017, αφαίρεσε διαδοχικά από αρδευτικές εγκαταστάσεις αγροτικών περιοχών της Πέλλας, καλώδια χαλκού, συνολικής αξίας 2.700 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στον 47χρονο, ιδιοκτήτη επιχείρησης μετάλλων.
Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη την Παρασκευή το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας 37χρονος υπήκοος Πακιστάν, καθώς αφαίρεσε από δύο καταστήματα προϊόντα αξίας 40 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: