Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας το βιβλίο του συγγραφέα Αντώνη Τουμανίδη με τον τίτλο «SECTA».

Τον γνώριμο και πατρογονικό του τόπο, τον Δήμο Σκύδρας, συμπεριέλαβε για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο «SECTA» ο συγγραφέας Αντώνης Τουμανίδης.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας μέσα σ ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον που δημιούργησαν γνωστοί, φίλοι του Σκυδραίου συγγραφέα και βιβλιόφιλοι της ευρύτερης περιοχής.
Για τον συγγραφέα και για το βιβλίο του μίλησαν ο  συγγραφέας Άρης Σφακιανάκης κι ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ενώ τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε στο χαιρετισμό της η δήμαρχος ....
Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία ευχαρίστησε τον συγγραφέα που δεν ξεχνάει και τιμά τον τόπο του, υπενθυμίζοντας, παράλληλα, τις δωρεάν υπηρεσίες που πρόσφερε ως εισηγητής στο πλαίσιο σεμιναρίου που διοργάνωσε μ΄ επιτυχία ο Δήμος Σκύδρας το καλοκαίρι του 2016 με αντικείμενο τη δημιουργική γραφή.
Ο Αντώνης Τουμανίδης, γνωστός και με το συγγραφικό ψευδώνυμο Toymaker αναφερόμενος στον εαυτό του εξέφρασε την ικανοποίησή του για ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα, για την αγάπη με την οποία τον περιβάλλει ο κόσμος σε κάθε  παρουσίαση  βιβλίου του, για την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που τρέφει ο ίδιος για τους γονείς του. Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τον συγγραφέα μη αφήνοντάς του και πολλά περιθώρια για να συνεχίσει για πολύ.
Ο συγγραφέας προσγειωμένος, με φανερή χαρά και ικανοποίηση στο πρόσωπό του, ευχαρίστησε όλους όσοι τον πλαισίωσαν και τον τίμησαν με την παρουσία, την εκτίμηση και την αγάπη τους και με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης υπέγραφε το βιβλίο του που την ίδια στιγμή προμηθεύονταν οι αναγνώστες του.
Ας σημειωθεί ότι το βιβλίο με πρωταγωνίστρια την καθηγήτρια θρησκειολογίας Μάρθα Κινγκ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis και θεωρείται το λογοτεχνικό θρίλερ της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: