Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Μπάσκετ ΕΚΑΣΚΕΜ - Μεγάλο παιχνίδι στο τοπικό ντέρμπι των Γιαννιτσών

Σε έναν αγώνα που θύμισε εποχές του παρελθόντος με τον κόσμο να γεμίζει το κλειστό “Έλλη Μυστακίδου”, η αντρική ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ηττήθηκε με 73-66, έπειτα από σκληρή μάχη από τους Ίκαρους στο τοπικό ντέρμπι της πόλης.
Ήταν ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ένταση και πάθος από τους αθλητές και των δύο ομάδων και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου σε ολόκληρη τη διάρκειά του. Οι έμπειροι παίκτες των Ικάρων πήραν από το ξεκίνημα το προβάδισμα, όμως η ομάδα του Μέγα στηριζόμενη στην αστείρευτη ενέργεια που έβγαλαν οι νεαροί αθλητές της κατάφερνε να παραμένει διαρκώς απειλητική μέσα στο παιχνίδι δείχνοντας...
ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη.
Οι τυπικά γηπεδούχοι Ίκαροι πραγματοποίησαν καλύτερο πρώτο ημίχρονο και με μεγάλη ευστοχία κατάφεραν να προηγηθούν στο τέλος αυτού με 40-32. Οιπαίκτες του Μεγάλου Αλεξάνδρου μπήκαν αποφασισμένοι στο ξεκίνημα του δεύτερου και πολύ γρήγορα ισοφάρισαν  στο σκορ κάνοντας το παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι. Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι κύλησε με τους Ίκαρους να διατηρούν μικρό προβάδισμα και τον Μέγα να παραμένει απειλητικός διεκδικώντας τη νίκη. Η κούραση ήταν εμφανής στις προσπάθειες των δύο ομάδων με τον τελικό νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες κυρίως χάρη στην ποιότητα των Πολυχρονίδη και Μπογδάνη που έδωσαν την νίκη στους γηπεδούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: