Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Εκδήλωση για τους Τρείς Ιεράρχες στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Γιαννιτσών

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:30 στη κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στα Γιαννιτσά, θα πραγματοποιηθεί η όγδοη εκδήλωση της 22ης περιόδου 2017 – 2018 του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών, με θέμα "Η Παιδεία κατά τους Τρεις Ιεράρχες και η Παιδεία σήμερα". Ομιλήτρια: Μαρία Μαντουβάλου, αναπλ. καθηγήτρια της Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών "Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ", με την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, με τη συνεργασία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. του δήμου Πέλλας, της Ένωσης Γονέων Ν. Πέλλας, τους Συλλόγους....
Γονέων 3ου και 4ου Γυμνασίου Γιαννιτσών και 8ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας και Αναπαράστασης αυτής Γιαννιτσών και τους Συλλόγους Τριτέκνων και Πολυτέκνων Γιαννιτσών.
Την εκδήλωση θα διανθίσουν: η χορωδία Δασκάλων και Καθηγητών Γιαννιτσών και η παιδική χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών και Δημοτικού Σχολείου Αμπελιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: